במכבי פ"ת לא אוהבים את ההתעסקות של מכבי תל אביב בשוער הקבוצה, אוהד כהן.
כזכור, לכהן, שמבוקש על ידי הקבוצה של אלכס שניידר, חוזה במכבי פ"ת לשלוש השנים הבאות ובקבוצה לא מתכוונים לשחרר אותו בקלות. השוער עצמו מעדיף שלא להגיב בנושא הזה מפני שהוא לא רוצה ליצור מתיחות עם ההנהלה הפתח התקואית.
יום לאחר החגיגה הגדולה של מכבי פ"ת לציון 100 שנים למועדון, השחקנים והצוות המקצועי חזרו לשגרה וערכו את האימון המסכם לקראת המשחק בשבת ב-19:00 בבלומפילד מול בני יהודה במסגרת המחזור ה-28 של ליגת טוטו.
היו"ר שינו זוארץ כינס את השחקנים לפני תחילת האימון וביקש מהם להמשיך לשחק ולתת הכל עד סוף העונה למרות שלקבוצה אין כל כך על מה לשחק בשלב הזה.
"העונה שלנו עוד לא גמורה, אנחנו חייבים לסיים לפחות במקום השישי", הוא אמר להם, "זאת המטרה שצריכה לעמוד לנגד עיניכם לקראת המשחקים האחרונים. אל תגיעו אדישים למשחקים האלה".
100 שנים לאגודת מכבי פ"ת
המאמן רוני לוי לא דיבר עם השחקנים, שיצאו לאימון מיד לאחר מכן. באימון תירגל לוי משחקונים של עשרה מול עשרה כאשר ההרכב הראשון שיחק מול השני. מהמשחקונים הללו עולה כי לוי צפוי לעשות שינוי אחד כפוי בהרכב. זאת מאחר והחלוץ ליאור אסולין ייעדר מהמשחק בשבת בעקבות צבירת כרטיסים צהובים. על מקומו בהרכב נאבקים עומר דמארי ופאבלו בסטיאניני כשעל פי האימון נראה שסיכוייו של הצעיר גבוהים יותר.
הקשר הצרפתי סירה דמבלה לא התאמן בעקבות פציעה ובמקומו תורגל סולי צמח.
 |
| אבי לוזון וח"כ אורי אורבך באירוע לציון 100 שנה למכבי פ"ת (אלעד ירקון) |
|