אחרי שטען כי מכבי פ"ת לא שילמו לא משכורת ולכן הוא לא הגיע לאימון, הקבוצה, חזר בו ליאור אסולין מהודעתו וטוען כי לא הגיע לאימון בגלל סיבות אישיות.

אסולין, שהושעה מאימוני הקבוצה עד לתום העונה, אמר ל-ONE: "מכבי פ"ת שילמה לי את כל מה שמגיע לי. לא הגעתי לאימון בגלל בעיות אישיות, בעקבות כך החליטה הנהלת הקבוצה לשחרר אותי מהאימונים האחרונים ומהמשחק האחרון. בכל מקרה, נגמר לי החוזה בפ"ת ובאופן אוטומטי אני חוזר להפועל ת"א בסיום העונה".

כזכור, אתמול אסולין לא הגיע לאימון הקבוצה ולא עדכן אף אחד מאנשי מכבי פ"ת עד שעות הערב. בעקבות החלטת השחקן על דעת עצמו לא להגיע לאימון הוחלט בהנהלת מכבי פ"ת לשחררו באופן מיידי כשלושה ימים לפני סיום העונה.

בכל מקרה, במלאבס לא מתכוונים לעבור בשקט על התנהגותו של השחקן ולאחר החג צפויה להתקבל החלטה על מידת העונש שהוא יקבל. גורם בהנהלת הקבוצה אמר בנושא: "זאת לא הפעם הראשונה שליאור מתנהג בצורה לא מכובדת כלפי הקבוצה, ההשעיה שלו היתה במקום".

מאמן הקבוצה, רוני לוי, קיבל את החלטתה של הנהלת הקבוצה וסיכם בעניינו של החלוץ: "אין לנו יותר מדי מה לעשות ברגע ששחקן מחליט להוציא את עצמו מהמערכת באופן אישי. בכל מקרה, ליאור אמור לחזור להפועל ת"א בסיום העונה ואם נעשה אחד ועוד אחד אז נבין שיש כאן בעיה עם השחקן".

רוני לוי.  (אלעד ירקון)
רוני לוי. "הוא החליט להוציא את עצמו מהמערכת" (אלעד ירקון)

יש לציין כי הרומן בין הצדדים החל טוב מאד עם פתיחת העונה, כאשר הלוזונים עבדו בקיץ קשה מאד כדי להביא את החלוץ למכבי פ"ת. למרות כל הקשיים שעברו על אסולין במהלך העונה, הן מבחינה אישית והן מבחינה מקצועית, הוא הראה שלא שכח לשחק כדורגל אחרי השנה הקודמת שעברה עליו בצורה קשה בהפועל ת"א ובקפריסין.

אסולין כבש העונה שבעה שערים בליגה ב-24 הופעות והוא מלך שערי הקבוצה.
 

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה