כשבוע אחרי שפטריק בברלי סיים את דרכו, בשלב זה אין לכוכב קבוצה חדשה בין אם באירופה או בין אם ב-NBA, אך אחת הקבוצות שעלתה כאופציה להנחיתו היא ריאל מדריד. סגנית אלופת אירופה מחפשת להתחזק אחרי עזיבתו של דניס סמית’ ג’וניור, ששיחק אצל הבלאנקוס בתקופה קצרה מאוד שכללה ארבעה משחקים.

ב’מארקה’ הספרדי סיקרו את אופציית צירופו של פטריק בברלי לריאל מדריד, שרק לפני כמה ימים הפסידה בגמר הגביע, כאשר ידיעה שעלתה של של חוסה לואיס מרטינס לא ריחמה בכלל על פט בב. הכותרת בכתבה אף הכריזה: “פטריק בברלי, הפצצה שעלולה להרוס את ריאל מדריד”.

בתוך המאמר הוא כתב: “אקס ה-NBA עלול להיות תוספת מסוכנת מאוד לחדר הלבשה שגם כך מתוח מאוד. מה שהוא יכול לתרום על הפרקט אלו דברים שאין לערער עליהם, אבל הוא גם מסוגל ליצור שריפה בחדר ההלבשה בעקבות האופי הקפריזי שלו. תשאלו אפילו את דימיטריס איטודיס ואת חבריו של בברלי מהפועל”.

התאוששה: 99:74 להפועל ת"א נגד עפולה
הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה