נבחרת הנוער של ישראל, שהגיעה למקום השני באליפות אירופה האחרונה, תנסה להעפיל לטורניר פעם נוספת כשתחל את שלב העילית של מוקדמות אליפות אירופה.
כל משחקיה של הנבחרת ייערכו בפולין, כאשר השחקנים של אופיר חיים יפגשו את הנבחרת המקומית ברביעי הקרוב, את סרביה בשבת הבאה ואת לטביה ב-28.3. הנבחרת שתסיים בראשות הבית תעפיל לאליפות אירופה, שתתקיים החל מה-3 ביולי במלטה.
בין השחקנים שזומנו אפשר למצוא שחקנים שהיו שותפים לאליפות אירופה הקודמת, כמו אור ישראלוב, עידן טוקלומטי, אריאל לוגסי, תאי עבד, עיליי פיינגולד ואחמד סלמן. למכבי חיפה יש הכי הרבה נציגים בסגל (חמישה בסך הכול), כאשר למכבי פתח תקווה והפועל תל אביב נמצאות יחדיו במקום השני עם שלושה נציגים כל אחת.
סגל נבחרת הנוער:
שוערים: רועי עמדי (מכבי ת"א), אופק מליקה (הפועל רעננה).
הגנה: יונתן לייש (מכבי חיפה), עיליי פיינגולד (מכבי חיפה), גיא דזנט (מכבי פ"ת), שביט אלגבי (מכבי פ"ת), אור ישראלוב (הפועל ת"א), דניס קוליקוב (מכבי נתניה), נועם בן הרוש (הפועל חיפה).
קישור: תאי עבד (פ.ס.וו), עדי יונה (בית"ר ירושלים), רוי נאווי (מכבי ת"א), רועי אלקוקין (הפועל ת"א), רן בנימין (הפועל ת"א), אריאל לוגסי (מכבי פ"ת), חמזה שיבלי (מכבי חיפה), זיו בן שימול (מכבי חיפה).
התקפה: ענאן חלאילי (מכבי חיפה), עידן טוקלומטי (מכבי פ"ת), אחמד סלמן (מכבי נתניה).