האם היום יהפוך לדרמטי עבור הפועל באר שבע או שהברור מאליו יקרה? בשעה 11:30 הבוקר ייערך באצטדיון רמת גן הדיון הנוסף בבית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל, בעקבות בקשתו של השופט גלעד הס במסגרת התביעה שהגישה הפועל באר שבע נגד ההתאחדות בבית המשפט המחוזי בתל אביב.

את המועדון מהנגב ייצגו עורך הדין רועי רוזן, שמלווה את התיק מתחילתו, ועורך הדין צביקה בר נתן. לדיון צפויה להגיע גם הבעלים, אלונה ברקת, שמשקיעה ממון רב במועדון.

בבאר שבע רואים בהחלטה להפחית לקבוצה נקודה ולקבוע תוצאת 0:0 ללא ניקוד – כפגיעה חמורה בספורטיביות ובצדק. מבחינתם, אם האליפות תוכרע על סמך שלוש נקודות אלו, מדובר בהפסד שעלול להסתכם בעשרות מיליוני שקלים.

המהומה בטרנר (מרטין גוטדאמק)המהומה בטרנר (מרטין גוטדאמק)

"נענשנו על פריצת אוהדים, והפחיתו לנו נקודה. כל מה שאנחנו מבקשים זו הזדמנות לשמור על עקרון הספורטיביות – שהתוצאה תיקבע על המגרש, לא בדיונים משפטיים. אם לא יתקיים משחק חוזר, זו תהיה נקודה שחורה לכדורגל הישראלי", מסר גורם בקבוצה.

בבאר שבע מקווים כי שופטי בית הדין יבחנו ברצינות את האפשרות לקיים משחק חוזר – אפשרות שלא נדונה כלל בדיון הקודם, כפי שהוזכרה על ידי השופט הס. עם זאת, גורמים בהתאחדות רמזו כי הסיכוי לכך אפסי, וכי התוצאה בכל מקרה תישאר כפי שהחליטו אותם הדיינים נשיא ביהמ"ש העליון עו"ד עדי זרנקין, פרופ' מיגל דויטש ועו"ד אסף הדסי.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה