חלוץ חדש במדי מכבי עירוני אשדוד מליגה א' דרום. יו"ר הועד המנהל, ברוך דגו, יחד עם צוותו הניהולי והמקצועי בראשותו של יוסי חכים, הגיעו להחלטה כי עדיף מוקדם מאשר מאוחר להחתים את אלי אלבז, מי שעזר לא מעט בעונה החולפת להפועל כפר שלם. כזכור, הקבוצה הגיעה איתו עד למשחק הפלייאוף האחרון, שם הפסידה 3:1 להפועל ראשון לציון מהלאומית.

אלבז (30), החל את הקריירה המקצועית שלו בהפועל חיפה, שם גדל ושיחק מעונת 2011, עד שהושאל למכבי אחי נצרת, עירוני טבריה והפועל כפר סבא. ב-2017 ניסה את מזלו באפולון סמירניס מליגת העל היוונית, שם כבש שלושה שערים ב-18 הופעות. בשנים האחרונות ירד לליגות הנמוכות והפך לשחקן מרכזי שאפשר להסתמך עליו בכל הקשור להוצאת נקודות מיריבות.

ב-17 ביוני חתם במועדון ספורט טירה (ליגה א' צפון), הקבוצה שהודיעה בתחילת העונה בריש גלי כי רוצה להעפיל לליגה ההלאומית העונה. ההתחלה הייתה גרועה מכפי שחשבו. שני הפסדים, אמיר כהן, המאמן, עזב וכך גם ד"ר סמארה שהוציא לא מעט כסף בכדי לעזור ולתרום לקבוצתו מהעיר בה מתגורר. הוא לא שיחק ולו משחק אחד העונה ועתה – עומד בפניו אתגר חדש.

בתוך כך, אחרי הפרידה מאבו שלדם לפני חמישה ימים והניצחון בסוף השבוע על עירוני מודיעין והאקס על הקווים, שי מאור, במועדון רוצים לשמר את הקיים והחליטו לחכות עם שחרורם של שחקנים נוספים שהיו על הכוונת, בדומה לאבו שלדם, שעבר לעירוני כסייפה, שם שיחק בעונה החולפת, עמה נשאר בליגה א' דרום דרך משחקי הפלייאוף.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה