בשורה טובה לברצלונה: פרנקי דה יונג חזר היום (שלישי) להתאמן עם חבריו לקבוצה, לראשונה מאז שנפצע בברך ימין לפני יותר מחודשיים. הקשר ההולנדי השתתף בחלק משמעותי מהאימון על הדשא, ובמועדון מרוצים מההתקדמות שלו ומהצעד הנוסף שעשה בדרך לחזרה למגרשים.

החזרה של ההולנדי לאימונים הקבוצתיים הייתה אמורה להתרחש כבר אתמול, אך הגשמים הכבדים וההתראה על מזג אוויר סוער מנעו ממנו לעלות לדשא והוא נאלץ להסתפק בעבודה בחדר הכושר. יממה לאחר מכן, התוכנית יצאה לפועל והקשר עשה צעד משמעותי נוסף בתהליך השיקום.

דה יונג כבר הראה בשבוע שעבר ברשתות החברתיות שהוא עובד עם כדור על הדשא. עד אז, חלק גדול מהשיקום שלו התרכז בחדר הכושר ובעבודה גופנית אישית. היום, הוא התקדם צעד נוסף והצטרף לחלק גדול מהאימון הקבוצתי.

פרנקי דה יונג (IMAGO)פרנקי דה יונג (IMAGO)

יותר מחודשיים בחוץ

הפציעה של דה יונג התחילה במונדיאל האחרון. ההולנדי החל להרגיש אי נוחות בברך במהלך משחק שלב הבתים מול שבדיה והמשיך לשחק עם נבחרת הולנד.

הבדיקות שנערכו לאחר מכן בברצלונה קבעו כי הוא סובל מקרע ברצועה הצידית הפנימית של ברך ימין. הקשר בחר בסופו של דבר בטיפול שמרני, תוך הימנעות מניתוח, ומאז עבר בהדרגה את שלבי השיקום. כעת, לאחר יותר מחודשיים, הוא השלים צעד משמעותי נוסף וחזר להתאמן עם הקבוצה.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה