הפועל ומכבי חיפה ממשיכים בהידברות ביניהן בנוגע להעברתו של החלוץ גיא מלמד לשורות הירוקים תמורת סכום כסף שכרגע עומד על שני מיליון שקלים, כפי שדורשת הפועל חיפה, ושחקן אחד או שניים שהירוקים יכולים לשחרר. היום מלמד לא ערך אימון מלא בגלל כאבים בקרסול, אבל נאלץ גם היום לאחר האימון לקבל ליווי משטרתי ביציאה מהמגרש לרכבו. גם נציגת הבעלים קרן בן נשר ספגה קללות ויצאה בליווי משטרתי.
בהפועל חיפה הוחלט לוותר על האופציה לצרף את אריק שוראנוב שנכלל אתמול לראשונה בסגל של מכבי חיפה ושותף במשחק מול בני סכנין. בהפועל חיפה בדקו ומצאו ששוראנוב זה לא האיש שיכול לעזור לקבוצה להגיע לפלייאוף, ושם מעדיפים את החלוץ הצעיר עומר דהן שכבש אתמול את השער היחיד של קבוצתו בתיקו מול סכנין. במכבי חיפה לא ממהרים לשחרר את דהן ולפחות כרגע אין התקדמות ממשית במשא ומתן.
גם המעומדות של אביאל זרגרי יורדת מהפרק בגלל שבהפועל חיפה לא רוצים לקחת יותר מדי סיכונים אחרי שזרגרי עבר תקופת שיקום ארוכה ולא שיחק. כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, עיקר המאמצים של הקבוצה היא בגזרת החלוצים ואחד השמות שמולם כבר מתנהל משא ומתן הוא אלן אוז'בולט, שהביע את נכונותו לחזור לארץ.
מחר הקבוצה תארח את מ.ס אשדוד בניסון לחזור למסלול הניצחונות אחרי ההדחה מהגביע. מלמד שלא התאמן אתמול בגלל פציעה בקרסול בספק למשחק: "אנחנו מגיעים חבולים למשחק עם אווירה לא פשוטה בגלל כל מה שקורה סביב מלמד, אבל אנחנו צריכים לשים הכל בצד ולנצח כי אנחנו בעמדה טובה לפלייאוף. ניצחון מול אשדוד ישים אותנו בעמדה טובה לקראת השגת הכרטיס לפלייאוף", אמרו בקבוצה.