תובע ההתאחדות לכדורגל, עורך הדין גלעד ברגמן, החליט להעמיד לדין את בני סכנין על שיתוף שחקן שלא כדין, זאת לאחר שבהרכב הקבוצה פתח בשבת האחרונה סטפן אומונגה ב-1:1 מול מכבי חיפה, זאת למרות שעל פי ההתאחדות, הוא כבר שוחרר מהקבוצה. הדיון בעניין יתקיים ביום רביעי הקרוב, כאשר סכנין תעמוד לדין גם על סעיף של קריאות גזעניות ו/או פוגעניות, התפרעות אוהדים.

בבית הדין נכתב בנימוקים להעמדת סכנין לדין: “בני סכנין הגישה דוח שיפוט שאיתי בן חמו מופיע בהרכב עם חולצה מספר 14 מכיוון שלטענתם לא יכלו להוסיף את השחקן המקורי שרצו להרכב, לכן מחקו בטיפקס את איתי בן חמו, הוסיפו אותו עם עט למחליפים ובמקומו רשמו בהרכב את סטפן אומונגה”.

“חשוב להדגיש, כאשר שיתפו אותנו בסיטואציה לפני המשחק, הובהר על ידי למנהל סכנין שזה על אחריותם בלבד ולא בסמכותי ובנוסף, הבנו לאחר בדיקה שזו תשובה שנאמרה להם על ידי תובע ההתאחדות ומנהל האגף המשפטי”.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה