אומרים שאין ביתיות לקבוצות הישראליות באירופה, אבל הערב (שישי, 20:30) הפועל תל אביב ממש לא תרגיש כך, כאשר היא תקבל דחיפה מאלפי אוהדים שלה במשחק הכל כך קריטי שלה מול בסדרת חצי גמר היורוקאפ מול ולנסיה.

האדומים ‘יארחו’ כשהם בפיגור של 1:0 בסדרה את הספרדים והמשמעות ברורה: ניצחון וחוזרים לוולנסיה למשחק 3, הפסד ותמה דרכה של הפועל במפעל האירופי.

כזכור, ביום שלישי הקבוצות נפגשו למשחק הראשון בסדרה בספרד. סגנית אלופת ישראל כבר הוליכה ביתרון דו ספרתי, אך קרסה במחצית השנייה ולבסוף נכנעה 91:82.

לא פחות מ-2,000 אוהדים אדומים ואדומים צפויים ללוות את המועדון בסמוקוב. שישה מטוסים יצאו הבוקר מישראל לבולגריה, כשכמעט כולם מלאים לגמרי. תוסיפו לכך אנשים שטסו עצמאית, אוהדים שטסו לוולנסיה ומגיעים ישר משם לסמוקוב ותקבלו דחיפה גדולה של 2,000 צופים. צפו בקהל האדום בדרכו לבולגריה:

אוהדי הפועל ת"א הגיעו לבולגריה
אוהדי הפועל ת"א (ריף גרוס)אוהדי הפועל ת"א (ריף גרוס)
אוהדי הפועל ת"א (ריף גרוס)אוהדי הפועל ת"א (ריף גרוס)
אוהדי הפועל ת"א (ריף גרוס)אוהדי הפועל ת"א (ריף גרוס)
הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה