דריכות גדולה בהפועל חדרה לקראת משחק התחתית החשוב מחר (שבת, 20:00) מול מכבי פ"ת, כאשר במועדון מהשרון יודעים שניצחון עשוי להעלות אותם מעל הקו האדום לראשונה מזה זמן רב.

הבשורה הפחות טובה מגיעה מכיוונו של הבלם ממאדו מבודג', שנטש את האימון מספר דקות לפני סופו, זכר לרגישות ממנה הוא סובל באזור המפשעה והוא נמצא בספק, כאשר הוא עשוי לערוך מבחן כשירות לפני ההתמודדות.

איציק שולמייסטר ייעדר בשל צהובים, כאשר ליסאב עיסאת או גלעד אברמוב צפויים לפתוח בעמדת המגן השמאלי. במידה ומבודג' לא יהיה כשיר, עיסאת צפוי לפתוח במרכז ההגנה ואילו אברמוב יהיה זה שיפתח בעמדת המגן.

שאר ההרכב צפוי להיות זהה מלבד שינוי כפוי נוסף: גודסווי דוניו הפצוע לא כשיר ואיברהים סנגרה, שלא פתח בתקופה האחרונה, צפוי לשוב ל-11 ולנסות לשפר את מאזנו שעומד על שני שערי ליגה בלבד העונה.

איברהים סנגרה (רועי כפיר)איברהים סנגרה (רועי כפיר)

"אני שומע המון דיבורים על חשיבות המשחק הזה, אבל עבורי ועבור השחקנים שלי כל משחק הוא כמו גמר גביע בכל החודש האחרון. לפני הפגרה היינו במומנטום טוב ואני מאוד מקווה שההכנה הטובה שעשינו תבוא לידי ביטוי מחר. מכבי פ"ת החליפו מאמן ויגיעו עם המון מוטיבציה, אבל אוי ואבוי לנו אם נגיע למצב שלשחקני היריבה, ולא חשוב מי היא ואיפה היא משחקת, תהיה יותר מוטיבציה מלשחקנים שלנו", אמר המאמן נמרוד קוסטיקה לקראת ההתמודדות.

"אנחנו חייבים להגיע עם אותה רמת מחויבות ועם אותן אנרגיות כמו בכל המשחקים האחרונים, ויחד עם הקהל שמתארגן להגיע לעודד בכמויות גדולות יחסית, אני מאמין שנצליח לעשות את העבודה", הוסיף לקראת המשחק נגד הקבוצה בה שימש כעוזר מאמן בפעם הראשונה בליגת העל לצידו של קובי רפואה.

הרכב משוער: אוהד לויטה, מנשה זלקה, בשאר אבדח, ממאדו מבודג' (גלעד אברמוב), ניר ברדע, ליסאב עיסאת, לבאן אוסיקמשווילי, דן איינבינדר, חוסה קורטס, ג'יימס אדניי ואיברהים סנגרה.

נמרוד קוסטיקה (רדאד גנמרוד קוסטיקה (רדאד ג'בארה)
הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה