הפועל אום אל פחם מהליגה הלאומית שוקעת עמוק במשבר הכלכלי, ועושה רושם כי הפתרון היחיד שנותר על הפרק הוא פירוק המועדון. הקבוצה, שירדה היום למקום ה-16 האחרון בליגה, סובלת מקשיים כספיים חמורים שאותם לא מצליחה לפתור, למרות ניסיונות ההבראה.

כבר בתחילת ינואר מינתה בקרת התקציבים את עו"ד אבישי איפרגן לנאמן, בניסיון לבצע תהליך הבראה שימנע את קריסת הקבוצה, אך נראה כי המהלך לא צלח. בימים האחרונים הוטלו עיקולים משמעותיים על חשבונות המועדון:

ביטוח לאומי עיקל סכום של כחצי מיליון שקלים, שחקן העבר, מושיקו מישאלוף עיקל כ-150 אלף שקלים נוספים, וחובות של מאות אלפי שקלים לספקים נוספים ממשיכים להיערם והם גם הטילו עיקולים.

בעקבות העיקולים, מנהלת הליגות וההתאחדות לכדורגל התבקשו שלא להעביר כספים למועדון. גורמים בסביבת הקבוצה מעריכים כי הפירוק הוא בלתי נמנע לאור החובות הכבדים והמצב הכלכלי הקשה.

בשיחות פנימיות נאמר לשחקני הקבוצה כבר לפני כשבועיים כי קיים סיכוי ממשי שהמועדון יפנה לבית המשפט בבקשת פירוק.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה