ריאל מדריד נמצאת בעונה מטלטלת מבחינתה עם הדחה כואבת בליגת האלופות, כשבליגה היא במקום השני ובפער ארבע נקודות מברצלונה שבפסגה. כתוצאה מכך, קרלו אנצ’לוטי נראה בדרכו החוצה מהבלאנקוס, כשחרב הפיטורים על צווארו.

על פי דיווח העיתונאי מיגל אנחל דיאז באתר ‘קופה’ , האפשרות הסבירה ביותר בשלב זה היא שהמאמן יסיים את חוזהו בקבוצה בסיום העונה, כשכמובן העדיפות היא לסיים את עונה בצורה הטובה ביותר, על ידי זכייה בליגה ובגביע המלך, כאשר לא יהיו טענות מצד המועדון כלפי אנצ’לוטי.

כזכור, ברזיל שלחה נציג לשכנע את המאמן כדי שיעבור לאמן את הנבחרת, כשעל פי הדיווח הוא רוצה את המשרה הזאת וככל הנראה יעזוב עוד לפני גביע העולם למועדונים, שיתחיל ב-14 ביוני, שם יעמוד על הקווים סנטיאגו סולארי, מנהל מחלקת הכדורגל של המועדון, כשבנוסף סירו לופס טוען שיכול לקרות סיטואציה בה צ’אבי אלונסו ימונה למאמן במהלך הטורניר, כמובן אם המועדון והספרדי יגיעו להסכמה.

שער אדיר של ואלוורדה מציל לריאל את העונה
הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה