היום הראשון באליפות אירופה בג’ודו במונטנגרו יצא לדרך. ביום זה (רביעי) משתתפים חמישה נציגים ישראלים בקטגוריות המשקל הנמוכות.

עד 52 ק"ג

גפן פרימו התחילה את התחרות מהסיבוב השני ופגשה את קראבולוט הטורקייה בת ה-21, עליה גברה בחניקה ועלתה לרבע הגמר. בהמשך, פרימו המשיכה להרשים עם ניצחון נהדר בווזארי על לייבה סאנצ'ס הספרדייה – מה שזיכה אותה בהעפלה לחצי הגמר. בחצי הגמר, פרימו הפסידה בווזארי ליריבתה מצרפת ג'ופרידה.

היא קיוותה להגיע לפודיום ולזכות בארד, אולם אחרי קרב ארוך על המקום השלישי, פרימו הפסידה לנעמי ואן קרבל ההולנדית ולא זכתה במדליה.

איליי חיון בת ה-21 פתחה את התחרות נגד קין הבריטית וגברה עליה בדרך לסיבוב השני עם ניצחון בזכות שלושה עונשים. בהמשך, כפי שניצחה כך הפסידה, חיון נכנעה בעונשים מול יריבתה מהונגריה ונכנעה בשלב שמינית הגמר.

עד 60 ק”ג:

יהונתן וקסלר בן ה-21 הופיע לקרב ראשון מול אשיק אנדרייאן מארמניה והפסיד, כך שלמעשה הודח מהתחרות.

יצחק אשפיז, אלוף העולם ואלוף אירופה לקדטים, פגש את אחמד יוסיפוב מאזרבייג’ן בקרב הראשון על המזרן והפסיד לו – הודח גם הוא מהתחרות.

עד 66 ק"ג:

גיא גוטמן התחיל את התחרות מהסיבוב השני והתקדם גם הוא שלב בתחרות אחרי איפון מוצלח על נוזאדזה הגאורגי. בהמשך, הפסיד בשמינית הגמר לאחר שספג איפון מהיר לתוך תחילת הקרב מול יריב איטלקי.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה