באיירן מינכן איבדה בעונה שעברה את תואר אלופת גרמניה לאחר 11 עונות רצופות, אך בסוף השבוע הקרוב היא תוכל, בקונסטלציה מסוימת, אם תנצח ולברקוזן תאבד נקודות, להשיב רשמית את הצלחת אליה. עדיין נותר לראות האם דניאל פרץ יפתח בשער מול מיינץ, כשהסיכויים קטנים על רקע חזרתו של יונאס אורביג לאימונים, אך כך או כך, יהיה מדובר בתואר אליפות הבוגרים הראשונה שלו.

לקראת המשחק, וינסנט קומפני דיבר במסיבת העיתונאים ונשאל על הזכייה הראשונה בתואר כמאמן: “זה מדהים, זו כבר הפעם השנייה ששואלים אותי את זה השבוע. זכיתי באליפות כבר (עם ברנלי). נכון שזה היה בליגה שנייה אבל סיימנו ראשונים בטבלה והיינו אלופים, היה מצעד”.

“חגיגות זכייה? אני רק התכוננתי לקראת המשחק שיש לנו מול מיינץ. המשחק הוא הדבר החשוב ביותר, מה שקורה במהלך 90 הדקות. כל התרחישים האפשריים האחרים לא יושבים לי בראש”.

שחקני באיירן מינכן (רויטרס)שחקני באיירן מינכן (רויטרס)

“כמאמן, אתה מרגיש שאלו השחקנים שזכו באליפות, ככה שלא הייתי אומר שזו אליפות שלי. הכל קשור אליהם, כישרון מכריע המון. אני רוצה שתהיה להם את האפשרות להציג את המיטב שלהם. אני מקווה שנצליח לעשות זאת, אבל זה חשוב שהשחקנים רוצים להשיג את התואר”.

על גביע העולם למועדונים בקיץ אמר הבלגי: “זו עונה מיוחדת, עבדנו עם כל מחלקה אפשרית כדי שנוכל לייצר את התכנית המיטבית. חלק מהשחקנים גם יהיו עם הנבחרות שלהם, זה חשוב שנהיה בוכנות שיא לגביע העולם. יש לנו מטרה תמיד לנצח וזה יהיה כך גם שם, לחלק יהיו שבועיים חופש לפני כן, אבל לחלק יהיו רק כמה ימים”. 

בעיטה חופשית אדירה סידרה לאוססונה ניצחון
הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה