למרות השמועות על כך שהוא מושך זמן כדי להישאר בעלי מכבי נתניה, אייל סגל, פירסם הערב (שבת) הודעת מועדון לפיה טוען כי ייפרד מהמועדון הצהוב-שחור כפי שהודיע – בתום עונת המשחקים הנוכחית: “בואו נתאזר בסבלנות בתקווה לקיץ מרגש”.

בהודעת הבעלים נכתב: “אוהדות ואוהדים יקרים שבוע טוב, לפני כ-10 שבועות עודכנתם על ידי כי בסוף עונת המשחקים הנוכחית יועבר המועדון לבעלים אחר וכך יהיה. מאז ועד היום מתנהלים מאמצים מול מספר מתעניינים, על מנת לסיים את המלאכה עד סוף חודש מאי 2025.

האינטרס המשותף של עיקר אוהדי מכבי נתניה, היה ויהיה, יציבות כלכלית והצלחה מקצועית, תוך תקווה להגעת בעלים שידע להחזיק במועדון לאורך זמן ולהבטיח את עתידו, לכן המשאים והמתנים מול המתעניינים השונים נעשים בזהירות הדרושה.

על מנת למנוע שמועות מצד אחד ולא לפגוע בניהול המשאים ומתנים מהצד השני, אנחנו מקפידים על השארתם מחוץ לשיח. לשמועות ולידיעות שמקורן לא במועדון ומטרתן השפעה על תוצאות התהליך, אין בסיס עובדתי, ולמרות הקושי הדאגה והחשש, בואו נתאזר בסבלנות, בתקווה לקיץ מרגש.

בהצלחה לכולנו מחר, בתקווה לשיבה מהירה של 59 החטופים, איחולי החלמה לכל הפצועים פיזית ונפשית ושיבה מהירה ובטוחה של כל חיילי צה"ל לביתם”.
 

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה