מכבי חיפה תנצל את הפרצה בתקנון ההתאחדות ובשל כך איתי מרדכי יוכל לעמוד על הקווים של הקבוצה במשחק הקרוב שלה מול הפועל באר שבע. מאמן קבוצת הנוער, שמונה כמאמן זמני במקום ברק בכר, כפי שנחשף לראשונה ב-ONE, מורחק מקבוצת הנוער לעוד משחק ליגה לאחר שהורחק משני משחקים.
התקנון של ההתאחדות לכדורגל אומר שמי שמורחק אמור לרצות את ההרחקה מכל מסגרת בה הוא מאמן, אך מכיוון שאיתי מרדכי עוד לא נרשם על ידי מכבי חיפה כמאמן הקבוצה הבוגרת, ישנה פרצה.
הירוקים ירשמו את מרדכי כמאמן הקבוצה הבוגרת רק ביום ראשון או שני וככה תיתן את ההכשר לכך, בחסות התקנון הפרוץ של ההתאחדות לכדורגל, מה שיאפשר למרדכי לעמוד על הקווים בטוטו טרנר. אם כבר כעת הוא היה רשום כמאמן הנוער והבוגרים, אז הוא לא יכול היה לאמן את הקבוצה במשחק מול הקבוצה מבירת הנגב.