אחרי הניצחון הגדול על הפועל ב”ש, בבני ריינה מכוונים גבוה וממשיכים לעבוד גם בגזרת ההעברות. חמזה שיבלי, שחקנה של עירוני ק”ש המושאל ממכבי חיפה, צפוי להצטרף לקבוצה עד תום מועד חלון העברות. שיבלי עשוי להיות החיזוק האחרון של הקבוצה ששמה לה מטרה להגיע זו העונה השנייה ברציפות לפלייאוף העליון.
הניצחון על הפועל ב"ש בתוספת להפסד של הפועל חיפה למכבי נתניה יצר מצב שמשלוש קבוצות הפועל חיפה, נתניה וריינה, שתי קבוצות עתידות להשיג מקום בפלייאוף העליון, אלא אם ק"ש תיתן פיניש מטורף ותצליח להשתחל לפלייאוף במקומן.
במועדון מרוצים מאוד מהיכולת של הקבוצה לעבור בהצלחה קבוצות צמרת כמו בית"ר ירושלים, מכבי ת"א, מכבי חיפה והפועל ב"ש. נראה שהתלכיד שיצרו במועדון נותן את התוצאות הטובות ביותר. לקראת סכנין ינסו בקבוצה להכשיר את כל השחקנים לדרבי של המגזר. בגזרת גיא חדידה נרשמה רגיעה אחרי שהשחקן שיחק 90 דקות והוריד מהפרק את הרצון לעזוב.