לקראת משחק הגביע ביום רביעי הקרוב מול בני סכנין ברבע הגמר, העיניים בבית״ר ירושלים נשואות לירדן שועה שסובל מפציעה ברגל. נעשה סדר, הקפטן לא חזר להתאמן מאז המשחק מול חדרה ב-8 בפברואר, כשמאותו היום שועה עובר טיפולים סביב הברך לאחר שאובחן כי הוא סובל מחבלה.
מאחר שהכאבים בברך לא עברו עד אתמול, הוחלט לשלוח את שועה לצילום ובדיקת אולטרסאונד, ובאבחנה נוספת נקבע כי אין קרע ברצועות הברך אלא קרע קטן בצד שריר השוק בנוסף לחבלה באזור הברך.
הבשורה הזו משמחת מצד אחד כי לא מדובר ברצועה הצידית, אך מנגד מדאיגה כי קשה להעריך האם שועה יהיה כשיר למשחק מול בני סכנין. בבית״ר אישרו את הפרטים הללו ואמרו כי ייעשה ניסיון לבצע מספר פעולות רפואיות בכדי שהשחקן יוכל לקחת חלק במשחק מול סכנין ביום רביעי הקרוב.
ירדן שועה מטופל על הדשא (עמרי שטיין)האם זה יקרה? גורם בקבוצה אמר ל-ONE: ״היום, מחר נהיה יותר חכמים. האם ירדן שועה יצליח לשחק מול סכנין? זה תלוי בהרבה משתנים, נדע ביום שלישי״.
עוד לקראת משחק הגביע, דור מיכה שהיה טוב מאוד בדרבי הירושלמי צפוי לחזור להרכב הפותח מול סכנין. המאמן ברק יצחקי מתלבט האם להמשיך לשחק עם שלושה בלמים כמו שפתח במשחק מול הפועל ירושלים, או לחזור לקו של ארבעה שחקני הגנה.
יצחקי: הvar עצם את העיניים