בבית"ר ירושלים לא מבינים איך יום לפני המשחק מול בני סכנין במסגרת גביע המדינה, שאמור להיערך מחר (רביעי, 20:30), עדיין אין אפשרות למכור כרטיסים לאוהדי הקבוצה, עדיין אין אישור לאבטחת המשחק וכל זה קורה כשהקבוצה ממשיכה בהכנות הרגילות למשחק בבלומפילד.

"סגרנו מלון לקבוצה בתל אביב, האימון היום מוגדר כאימון מסכם לפני משחק שכרגע עוד אין אישור לגבי אוהדים ואבטחה, אנחנו לא מבינים מה הולך פה ואיך נותנים יד לדבר הזה לקרות בשנת 2025", אומרים בבית וגן.

למרות שעדיין לא נפחתה מכרית הכרטיסים למשחק, ההערכות מדברות על כ-12,000-15,000 אוהדים שיגיעו לבלומפילד. "ככל שמעכבים את מכירת הכרטיסים, זה רק פוגע באפשרות שיגיע יותר קהל למשחק, גם זה ביזיון שמחר יש משחק רבע גמר גביע המדינה ועדיין לא נפתחה מכירת כרטיסים", אומרים בבית"ר.

חוסר ודאות. אוהדי בית"ר ירושלים (אורן בן חקון)חוסר ודאות. אוהדי בית"ר ירושלים (אורן בן חקון)

עבור בית"ר, משחק הגביע חשוב מאין כמוהו נוכח העובדה שזה התואר היחיד שעוד נותר על הפרק מבחינת המועדון. הקבוצה של ברק יצחקי מגיעה אחרי דרבי טעון בעיקר בגזרת השופטים והצוות המקצועי של הקבוצה מתעסק רק בהכנות הטקטיות למשחק ומבקש מהשחקנים להתנתק מרעשי הרקע והחדשות סביב קיום המשחק בבלומפילד, האבטחה וכמות הכרטיסים למשחק.

ירדן שועה לא אמור לקחת חלק במשחק והוא עדיין מנסה להתגבר על הפציעה ברגל. קפטן בית"ר מרגיש קצת יותר טוב, אבל עדיין סובל מכאבים נוכח הקרע הקטן בשריר השוק, הוא ממשיך בטיפולים גם על הדשא וגם באמצעות מכשור רפואי. סילבה קאני נטש את האימון המסכם ולא צפוי לשחק.

יצחקי עדיין לא החליט האם לפתוח באותו מערך שפתח מול הפועל ירושלים עם שלושה בלמים או לחזור לקו של ארבעה שחקני הגנה. דור מיכה צפוי לחזור להרכב הפותח.

"בלי שועה, לבית"ר ירושלים אין מנהיג!"
הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה