בעירוני טבריה ממשיכים לעבוד לקראת העונה הקרובה. איש העסקים זאב יוכלמן, בעלי קבוצת יוכלמן-ארבוב, ימשיך כספונסר הראשי של הקבוצה זו העונה החמישית. יוכלמן מלווה את טבריה מאז ליגה א'. 

ביום שישי, רגע לפני כניסת השבת, התקיימה פגישה  בין בעלי המועדון אריה קלמנזון לבין יוכלמן, בה סוכם על המשך ההתקשרות.  בקבוצה ממשיכים לחפש חיזוק לקבוצה, שהדבר הדחוף ביותר הוא בעמדת השוער.  

במשחק האימון שהתקיים אתמול, בעפולה, מול הפועל חיפה (2:2), נבחנו לא פחות מעשרה שחקנים. אחד מהם, גיתאי סופיר, גם כבש את אחד השערים והוא כפי הנראה יוחתם בקבוצה. בימים הקרובים תתקבל החלטה לגבי הנבחנים.

הקבוצה תערוך הגרלה ביום שני הקרוב, בין המנויים החדשים שירכשו מנוי ב-48 השעות הקרובות, בה 100 מנויים חדשים יטוסו עם הקבוצה לשלושה ימים למחנה האימונים בפולין, שהקבוצה תערוך בין התאריכים 9.7-18.7. הקבוצה מקווה שההגרלה תעזור לה להגיע למטרה של אלף מנויים העונה.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה