מאז פרסום דירוג פיפ"א בדצמבר 2024, נערכו ברחבי העולם 245 משחקים בין-לאומיים. נבחרות מאפריקה, אסיה, אוקיאניה ודרום אמריקה שיחקו במוקדמות מונדיאל 2026, בעוד שנבחרות מצפון אמריקה ואירופה התמודדו בליגת האומות וקיימו גם משחקי ידידות. המשחקים הללו הובילו לשינויים רבים בדירוג העדכני, כולל טלטלה מסוימת בטופ 10.  

ארגנטינה (מקום 1) שמרה על הפסגה בזכות ניצחונות מרשימים מול אורוגוואי (0:1) וברזיל (1:4). ספרד (2, עלייה של מקום אחד) עקפה את צרפת (3, ירידה של מקום אחד) לאחר שזו מעדה מול קרואטיה. אנגליה (4) נותרה קרובה לשלישייה המובילה, בעוד ברזיל (5) משלימה את החמישייה הראשונה.  

הולנד (6, עלייה של מקום אחד) עקפה את פורטוגל (7, ירידה של מקום אחד). בלגיה (8) שמרה על מקומה בטופ 10, איטליה (9) איבדה נקודות, אך נותרה בין עשר הגדולות, וגרמניה (10) טיפסה קלות ושמרה על מקומה בצמרת.  

בטופ 10. שחקני נבחרת גרמניה (רויטרס)בטופ 10. שחקני נבחרת גרמניה (רויטרס)

מיד אחרי העשירייה הראשונה, קרואטיה (11, עלייה של שני מקומות) ומרוקו (12, עלייה של שני מקומות) מתקרבות לטופ 10. מקסיקו (17, עלייה של שני מקומות) טיפסה בזכות זכייה בליגת האומות, בעוד שסגניתה פנמה (33, עלייה של שלושה מקומות) גם קיבלה בונוס על הופעתה המרשימה.  

נורבגיה (38, עלייה של חמישה מקומות), צ'כיה (39, עלייה של שלושה מקומות) וחוף השנהב (41, עלייה של חמישה מקומות) רשמו שיפור בולט. בנוסף, פרגוואי (48, עלייה של חמישה מקומות) וטוניסיה (49, עלייה של שלושה מקומות) חזרו לטופ 50 לאחר תקופה מחוץ לדירוג היוקרתי.

ומה לגבי נבחרת ישראל? הבחורים של רן בן שמעון ניצחו את אסטוניה והפסידו לנורבגיה במהלך הפגרה, כאשר הם ירדו שני מקומות, למקום ה-78, מתחת לעומאן וגאנה ומעל גאבון ובוליביה.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה