לקראת טורניר היורו לנבחרות צעירות עד גיל 21 שייערך בישראל, ערך צוות ONE סיור בארבעת האצטדיונים המארחים בנתניה, טדי, המושבה ובלומפילד.
באצטדיון נתניה, הצעיר מבין המתקנים שיארחו את המשחקים, תצא לדרך בעיטת הפתיחה של הטורניר. מנהלו, אילן (יבלו) יבלקובסקי, אמר בגאווה: "אנחנו כבר מוכנים".
לרכישת כרטיסים לחצו כאן
על אצטדיון בלומפילד הוותיק אפשר לומר שראה כמעט הכל. 51 שנה מאז הקמתו, הוא יחווה לראשונה גם את היורו לנבחרות צעירות. 20 מיליון שקלים הושקעו בשיפוצים שכללו התקנת שני מסכים ולדבריו של אופיר וגמן, מנהל מדור הספורט בעיריית ת"א: "בלומפילד יספק חווית צפייה מיוחדת לקהל".
טדי שנבחר לארח את משחק הגמר עבר מתיחת פנים של ממש ויחנוך לראשונה בטורניר הקרוב את היציע הדרומי החדש. משה רן, מנהל פרויקט היורו בעיריית ירושלים, סיפר: "עשינו הרבה דברים מיוחדים תוך בניית היציע הדרומי, בהתאם להנחיות אופ"א".
בפתח תקווה חנכו את אצטדיון המושבה רק לפני כשנה וחצי ובין משחקי תחתית ומשחקי הליגה הלאומית, היורו יהיה לאחד האירועים הגדולים והמרגשים אותו יארח האצטדיון. "נערכנו ושיפצנו לקראת המשחקים במשך שנה וחצי", סיכם מנהל האצטדיון, אבי סמובסקי.
צפו כיצד נערכו האצטדיונים המארחים לקראת המשחקים ואיך הם נראים מבפנים.
צפו: בלומפילד משתדרג לקראת היורו
אירופה זה כאן! אצטדיון המושבה מוכן
יהיה רועש: טדי הושלם עם יציע חדש
צפו: איך נערך אצטדיון נתניה ליורו?