בני סכנין השיגה הערב (רביעי) את המקדמה שציפתה מעצמה להשיג במשחק הראשון בשלב רבע גמר גביע המדינה עם 0:3 קליל על הפועל אשקלון, הנציגה מהליגה הלאומית. פיראס מוגרבי, ז'אורז'יניו וסגס תאמבי כבשו. שני שערים של אשקלון נפסלו, מה שעורר את זעמו של יובל נעים. וכשנעים עצבני, הוא לא שותק.

המאמן המנצח, יוסי אבוקסיס, אמר בסיום: "שער מוקדם זה תמיד מצוין נגד קבוצה שרוצה להשיג תוצאה טובה לקראת הגומלין. כל הכבוד לשחקנים שרצו, אבל יש עוד משחק. בסיבובים הקודמים היה לנו קשה ומול קבוצות שמסתגרות זה תמיד לא פשוט. שיחקנו נגד קבוצה טובה, אבל בגדול, אנחנו פשוט היינו טובים. לפני המשחק רציתי שנשיג יתרון של שער לקראת המשחק הבא, אבל מגיע לשחקנים כל הכבוד כי זה לא מובן מאליו תוצאה שכזו. כל שחקן שיגיע לו לשחק ולא משנה אם זה תאמבי או אחרים ישחקו. קשה מנטלית להכין קבוצה למפעל כמו גביע המדינה ולכן אני מפרגן להם".

סכנין השיגה מקדמה חשובה עם 0:3 על אשקלון

"לחטוף שער בפתיחת המשחק מול קבוצה שגם ככה טובה מאיתנו זה קשה", אמר מאמן אשקלון יובל נעים. "כבשנו שער חוקי, אבל הקוון היה שחצן ויהיר וחשב שהוא המציא את הכדורגל, אין לי טענות לשופט שניהל את המשחק היטב. אם איגוד השופטים חושבים שקבוצה תתכונן כל השבוע ואז ישרקו ויפסלו לה שער חוקי, אז מה עוד אפשר לעשות. הוא לא שרק פעם אחת לנבדל וכשהבקענו הוא כן שרק. אני לא מחפש תירוצים, לסכנין הגיע לנצח אותנו. שאתה פונה אל השופטים ושואל למה נפסל שער חוקי, מה שמעניין אותם זה אם יצאת מהאזור הטכני. אם ישעו את השופט או לא, את מי זה מעניין ומה זה יעזור לנו".

נעים: השופט שגה, הקוון שחצן ויהיר

השיטה החדשה בגביע המדינה: "השיטה הזו של משחק בית וחוץ נקבעה מראש וברור שמי שעשה את השיטה הזו נתן הזדמנות לקבוצות הגדולות להצליח יותר. יצאנו מהמשחק הזה פצועים, אני מקווה שהחלוץ שלנו לא נפצע בצורה רצינית. הגביע זה דובדבן שרצינו להוציא ממנו יותר".

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה