העונה מתקרבת לסיומה אך קיימים עדיין סימני שאלה רבים לגבי מה צופן הקיץ. אחד מאותם אלו שנמצאים כרגע ללא תשובה, הוא הנציג הישראלי באנגליה, מנור סולומון שמשחק בלידס אך שייך לטוטנהאם. כשקבוצתו נמצאת במקום הראשון והעפילה חזרה לפרמייר ליג, נותרה להם רק הזכייה באליפות, שתעבור דרך פליימות’ שירדה מעשית לליגה השלישית באנגליה.
בריאיון לאתר ‘Leeds Live’ המסקר את קבוצתו הנוכחית, הקיצוני שנמצא בעונה הטובה ביותר בקריירה שלו ורחוק שער אחד מדאבל-דאבל, דיבר בכמיהה על הפגרה והאפשרות לנוח: “אני חושב שזו הפעם הראשונה בקריירה שלי שיהיה לי קיץ כל כך ארוך. אני חושב שהוא יהיה כמעט חודשיים.
“באמצע תהיה לי פגרת נבחרות, אבל לא הייתי בבית מאז חודש יוני בשנה שעברה, או יותר נכון הייתי בבית, בערך ל-40 שעות, אז אני מחכה לקיץ. זו הייתה תקופה ארוכה ואני רק רוצה לחגוג עם החברים והמשפחה שלי”.
מנור סולומון ושחקני לידס (רויטרס)טוטנהאם אמרו לך משהו? יש סיכוי שנראה אותך נשאר בלידס?
”עדיין לא דיברו איתי. למען האמת, אין לי מושג מה יקרה איתי בקיץ. יש לי עדיין חוזה לשלוש עונות בטוטנהאם, אז כרגע אנחנו לא יודעים מה יהיה. עד כה, התמקדתי אך ורק בעונה הזו ובמה שאנחנו רוצים להשיג, ועדיין נשאר לנו משחק חשוב לשחק.
“אני חושב שאחרי המשחק מול פליימות’ (שבת) אנחנו נתחיל לחשוב על העתיד שלי. אבל בינתיים, אני מתמקד רק במה שקורה כאן ועכשיו. דניאל פארקה היה אחד הגורמים לכך שהצטרפתי ללידס”, החמיא סולומון למאמנו. “אז בטח שהוא יהיה אחת הסיבות לכך שאצטרף ללידס בקיץ”.
“אני עדיין לא יודע מה יהיה, לא חשבתי על זה כל כך, אם להיות הוגן. כמו שאמרתי, אני תמיד מתמקד בזמן שלי כאן ובעונה הנוכחית, ואני לא יודע מה יקרה בקיץ. אני מאחל לפארקה את כל ההצלחה כאן בלידס או בכל מקום אחר, הוא ראוי לכך”.