סיומת מדהימה, לעונה מדהימה. מנור סולומון נעל היום (שבת) את עונת ההשאלה שלו בלידס יונייטד בצורה הכי חלומית שיכול היה לבקש; שער אליפות עמוק בתוך תוספת הזמן, שהעניק ללידס 1:2 בדקה ה-92 ואת המקום הראשון בסיום העונה בצ’מפיונשיפ. 

באנגליה התמוגגו מסולומון, שכמובן נבחר לאיש המשחק ואף זכה לציון 10, לא פחות, באתר האוהדים של לידס, שם נכתב אליו: “ואז, כשכל התקווה נראתה אבודה, סולומון כבש שער מדהים והבטיח את האליפות. האוהדים ירצו נואשות לראות אותו חתום עכשיו”.

באתר “פוטבול אינסיידר” נכתב על סולומון: “פשוט מבריק. הטריד את ההגנה של פליימות’ לאורך כל 90 הדקות ובסוף, העבודה הקשה שלו השתלמה עם שער אליפות”.

סולומון מבחינתו מסיים עונה נהדרת גם מבחינה אישית. הישראלי חזר לעצמו ובגדול לאחר פציעה קשה, כאשר כבש עשרה שערים והוסיף 13 בישולים ב-39 משחקים, כשהוא מהווה בורג חשוב ומרכזי בחזרה של לידס לפרמייר ליג לאחר שנתיים.

לידס מסיימת במקום הראשון עם 100 נקודות, בדיוק כמו ברנלי, אך עם הפרש שערים עדיף. 

מנור סולומון (רויטרס)מנור סולומון (רויטרס)
הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה