קבוצת ילדים א' של מ.כ נווה יוסף חיפה, המודרכת ע"י ניר לופו, הפסידה העונה רק בשני משחקי ליגה מבין 12 שקיימה. ביום שני האחרון זכתה הקבוצה בניצחון ליגה שישי העונה - 0:2 במשחק ביתי מול מכבי פ"ת צפון, קבוצה שלא סיימה העונה אף אחד ממשחקיה בתוצאת תיקו, שקיוותה לזכות בניצחון ליגה שמיני העונה, כל זאת לפני שבוע עמוס ומאתגר במיוחד, בו היא צפויה לשני משחקי חוץ מאתגרים: משחק ליגה מול הפועל כפר סבא בשבת הקרובה ומשחק גביע ביום שלישי הקרוב מול מכבי ת"א דרום - שהניפה גביע בעונה שעברה אחרי שניצחה בפנדלים את נווה יוסף.

נווה יוסף, שממעטת לספוג העונה, נאלצה לארח את המשחק במגרש בעתלית, מכיוון שהמגרשים בחיפה אינם מתוחזקים כראוי ולא ראויים לקרב צמרת שכזה. אך גם שינוי המגרש לא הפריע לילדים של ניר לופו להציג משחק מרשים, לאחר שבמחזור הקודם ספגה שער שוויון כואב בדקה האחרונה של המשחק מול מכבי חיפה/חוף הכרמל, בעוד שמכבי פ"ת נחלה הפסד ליגה חמישי - 1:0 מול הפועל רעננה.

שריקת הפתיחה נשמעה, המשחק יצא לדרך בקצב גבוה. כבר מהדקות הראשונות נווה יוסף הראתה דומיננטיות, שהתבטאה בהנעת כדור מסודרת, יציאה מהירה להתקפות ולחץ מתמשך על הגנת פתח תקווה, שהתקשתה להתמודד עם קצב המשחק. בדקה החמישית שחקן נווה יוסף הוכשל כ-25 מטרים מהשער, מצד ימין. המיקום נראה רחוק מדי לבעיטה ישירה, אך זה לא הרשים את הבלם, אורי ארנולדס, שמבלי להתבלבל ניגש לכדור ושיגר בעיטה עוצמתית ישירות לחיבורים - 0:1 לזכות נווה יוסף, שער ראשון העונה לאורי ארנולדס.

נווה יוסף ילדים אנווה יוסף ילדים א' (מטעם המועדון)

נווה יוסף המשיכה ללחוץ, אך במקביל ידעה גם לסכל ניסיונות התקפיים של פ"ת פעם אחר פעם. בדקה ה-13, התקפה מתפרצת של נווה יוסף הביאה לכיבוש השער השני: דניאל חלבי מצא את עצמו במצב קורץ מול שער פ"ת, למרות שהיה יכול לנסות ולכבוש בעצמו, פרגן במסירת רוחב מושלמת ללירן מרדכייב, שלא חשב פעמיים ושלח כדור חזק פנימה - 0:2 לזכות נווה יוסף, ששחקניה ניצלו את כיבוש השער כדי לערוך חגיגת יום הולדת ספונטנית.

עם פתיחת המחצית השנייה, מכבי פ"ת הפעילה לחץ אדיר בניסיון לחזור למשחק, אך הגנת נווה יוסף עמדה כמו חומה בצורה. חילופים שביצע ניר לופו, מאמן נווה יוסף, עזרה לקבוצה לעמוד מול האתגרים שמנגד במשחק שהתנהל בקצב גבוה, בין שתי קבוצות בעלות יוזמה התקפית, שהסתיים בניצחון חיפאי.

ניר לופו אמר בסיום: "ידענו שאנחנו הולכים להתמודד מול קבוצה חזקה מאוד, שמתמודדת איתנו בחלק העליון של הטבלה. מבחינתנו זה היה חובה לנצח במשחק ביתי, על אף שלא נערך בבית שלנו. פגשנו קבוצה איכותית מאוד, שזכתה לאחרונה במונדיאליטו והעפילה לשמינית גמר הגביע. לשמחתי, הקבוצה נתנה הכל כדי לנצח את המשחק הזה, גייסה את כל הכוחות שלה".

ניר לופו (שחר גרוס)ניר לופו (שחר גרוס)

על הדרך שעושה קבוצתו העונה הוסיף המאמן: "מ.כ נווה יוסף מועדון משפחתי. השחקנים מרגישים שהם משחקים אחד בשביל השני, נותנים הכל במשחקים. יש לנו קבוצה מאוד מוכשרת, שלאחר ההפסד הכואב בגמר הגביע בעונה שעברה, הפכה למבוקשת מאוד. כמאה שחקנים הגיעו למבחנים בקיץ האחרון. זיקקנו ועשינו התאמות בכמה עמדות, שבהן הבנו שאנחנו צריכים להתחזק. לצערי, הודחנו ממשחקי הגביע אחרי קרב הרואי מול מכבי חיפה, כך שאנו מתרכזים אך ורק בליגה. המטרות להיצמד לחלק העליון של הטבלה, כתוצאה מתמהיל של כמה שיותר לימוד, הנאה מהדרך והצגת כדורגל טוב. אנו בתקווה שקבוצת נערים ג' תצליח להעפיל לליגת העל. אני שואף שיישאר פה סגל חזק, שיוכל להתמודד בליגת העל".

אורי ארנולדס (אמיר כהן)אורי ארנולדס (אמיר כהן)
הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה