דניאל מרציאנו הוא ללא ספק אחד השחקנים המוכשרים והמסומנים במחלקת הנוער של מכבי תל אביב, והעונה הוא חווה הצלחה גדולה במיוחד כאשר יליד שנתון 2012 משחק בשנתון שלו וגם שנתון אחד למטה מול גדולים ממנו, במה שהוביל לכך שעד עכשיו יש לו 19 שערים ו-10 בישולים בכל המשחקים בהם לקח חלק. 

כזכור, כפי שפורסם ב-ONE בתחילת העונה, מרציאנו בילה בהתרשמות אצל איינטרכט פרנקפורט שנמצאת במעקב אחריו מאז שהיה שם, אחרי שהם מאוד התרשמו מהיכולות שלו ומהכישרון הגדול שלו. הגרמנים מקבלים עדכונים ונתונים מישראל באופן שוטף ומנהלים מעקב רציף אחריו. אגב, מרציאנו זכה בפרס "מצטיין" טורניר המונדיאליטו של השנה, בשיתוף AFEX.

בעונה שעברה, עונת 2023/24, מרציאנו היה לשחקן קבוצות ילדים ב' וילדים ג' של מכבי תל אביב. גם העונה הוא כאמור משתלב בשתי קבוצות גיל ומשחק עם שנתון בוגר ממנו. השחקן מיוצג על ידי עו”ד שחר גריבנרג ובנוסף מקסים גלוך, אביו של אוסקר, שיודע דבר או שניים על גידול כישרונות, מלווה את מרציאנו באופן אישי בכל הקשור לפן המקצועי. 

דניאל מרציאנו משתלט עם החזה (רועי כפיר)דניאל מרציאנו משתלט עם החזה (רועי כפיר)

למרציאנו אף הייתה אמורה להיות התרשמות ברד בול זלצבורג אך נושא הדרכון מהווה כרגע בעיה. בכל אופן הוא כמובן זוכה להתפתח במחלקת הנוער האיכותית של מכבי תל אביב.

מקסים גלוך סיפר על מרציאנו: “אני רואה בו שחקן צנוע, חדור מטרה, שעובד מאוד קשה, אחד שרוצה להצליח ולהגיע לטופ ולרמות הגבוהות ביותר. הוא עובד עם שתי רגליים, מתאמן חזק גם על רגל שמאל שהיא כביכול החלשה שלו, דריבל יפה, לא רק כובש שערים שאת זה הוא עושה הכי טוב, הוא גם יודע לבשל ולסדר מצבים מעולים. לאט לאט זה יגיע לרמות באמת גבוהות כי הוא עדיין רק ילד בן 13”. 

דניאל מרציאנו (פרטי)דניאל מרציאנו (פרטי)
הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה