דרמה בצמרת ליגת נערים א' ארצית דרום, הליגה השנייה בטיבה בשנתון 2008, לאחר ניצחונה של מכבי יבנה את הפועל הוד השרון 1:2, זאת במסגרת המחזור ה-28 בליגה, שישה מחזורים לתום העונה. מאז המחזור הראשון לעונת 2024/25, הפועל הוד השרון, אותה מדריך אלון ברומר, אחיו של גדי, הוליכה את הטבלה, עד למשחק האחרון, שהוריד אותה אל המקום השני.
במשך 27 מחזורים רצופים שהפועל הוד השרון, שעדיין נלחמת על עלייתה לליגת נערים א' – על, הליגה הבכירה ביותר, הובילה את הטבלה, על חשבון קבוצות כמו בית"ר ירושלים והפועל ראשון לציון. בשלישי אירחה הוד השרון את יבנה, הובילה עליה 0:1 משער של לביא שורצמן (37'), אלא שאיתי ציזלר (38') ושקד ביתן (82') הפכו התוצאה והביאו ניצחון לקבוצה מהשפלה.
בעוד הפועל הוד השרון הפסידה, כאמור, מי שנהנתה מהרגע הזה היא הפועל ראשון לציון שיצאה למודיעין ושם ניצחה 1:3 את עירוני מודיעין, בזכות שערים של ליאם צפניה, יהלי הלוי ואיתי בן יעקב. מודיעין הוליכה משער של אייל בר חיים. הניצחון ה-19 במספר העונה של ראשון לציון, העלה אותה למקום הראשון בזכות הפרש שערים טוב מזה שם הוד השרון (54+ לעומת 36+).
הפועל ראשון לציון (באדיבות המועדון)מעבר לכך, היות והליגה בנייה מ-17 קבוצות, להפועל הוד השרון כבר 27 משחקים, משחק אחד יותר מזה שיש להפועל ראשון לציון, כך שלכתומים מהשפלה משחק אחד חסר, כך שיכולים, בבוא היום, להגדיל הפער מהוד השרון לכדי שלוש נקודות, מה שעשוי להעניק להם בתום העונה את צלחת האליפות ואת הכרטיס לליגת העל בנערים א'.
מי שפספסה הזדמנות של ממש להעפיל למקום הראשון לאחר משחקי המחזור ה-28 בליגה זו בית"ר ירושלים, אותה מאמן העונה רועי טלמור. הבית"רים יצאו למגרש החדש בגדנ"ע תל אביב, שם מצאו את עצמם מובילים בדקה ה-78 משער של עמנואל כהן, אלא שבדקה ה-90 ניקולאי צ'ורקוב קבע 1:1 דרמטי, מה שהותרים את בית"ר ירושלים עם 59 נקודות בלבד.
במשחקים נוספים, במסגרת המחזור, מכבי יפו רשמה 1:2 על האחרונה בטבלה, הפועל הרצליה, זאת משערים של דניאל פידליס ועומר אהרן. פלג רייך איזן זמנית. מכבי הרצליה ניצחה 0:1 את מכבי אשקלון משער דרמטי בדקה ה-90, אותו הבקיע מקסים מוסיינקו. סקציה נס ציונה רשמה 0:4 על בית"ר נורדיה ירושלים משערים של משה שעשע (צמד), נועם זוארץ ואלון מונקר.
במשחק משוגע בקריית אונו, מכבי באר שבע רשמה 3:4 על הפועל המקומית. הקבוצה הדרומית של רוי בן גרא הוליכה 0:2 משערים של מתן נחום ואלימלך נועם, קריית אונו הפכה התוצאה בין הדקות ה-67 ל-79 משערים של יובל שוץ, איתי אבן טוב ואורי דוד, אלא שבדקות ה-91 וה-93, מכבי באר שבע הפכה בחזרה התוצאה בזכות נועם ביימוט ודיויד שמחייב.
היום (שישי) ב-09:00 בבוקר התקיים המשחק השמיני במספר במסגרת המחזור ה-28 בליגת נערים א' ארצית דרום, משחק שנעל את המחזור והוציא הקבוצות לחופשת הפסח. הכח מכבי עמידר רמת גן אירחה בשקמה את הפועל כפר שלם, למשחק שהסתיים בדרמה, עם ניצחון 1:2 לסגולים, זאת משערים של נועם בן לולו ונועם ישר. לכפר שלם הבקיע איתי עידו.
יניב פרץ, מאמן קבוצת נערים א' של מכבי יבנה ציין בפני ONE לאחר הניצחון על הוד השרון: "ניצחון כנגד כל הסיכויים. מרבית השחקנים שלי עלו לנוער על מנת לעזור לקבוצה להישאר בליגה הלאומית לנוער. רק אתמול ארבעה שחקני הרכב שלי שיחקו עם הנוער ועזרו להם לנצח את אשדוד. לא פחות משישה שחקני נערים ב' עלו להרכב מול הוד השרון והיו לתפארת. דור העתיד ביבנה.
"עם 16 שחקני סגל בלבד, בהוד השרון, מול קבוצה מאומנת ואיכותית ממש, שמתחילת העונה הובילה את הטבלה, הצלחנו להשיג ולהוציא משם שלוש נקודות ולהישאר בתמונת הצמרת. הנחלנו להוד השרון את הפסד הבית הראשון שלה לעונה הזו וגאים על כך שהצלחנו למרות הכל לעשות מה שמוטל עלינו. גאה בכל השחקנים, שהראו אופי. כבוד גדול".