שתיים מהקבוצות המוכשרות והמצליחות בליגת שרון של שנתון ילדים ב' נפגשו בשבת האחרונה למשחק ליגה מסקרן בחיפה: המארחת, מ.כ נווה יוסף, האורחת מכבי פ"ת צפון. המארחים קיוו לניצחון ליגה שביעי, האורחים קיוו לניצחון ליגה תשיעי. היה זה משחק בין שתי קבוצות נחושות, שנתנו פייט חזק האחת לשנייה. קבוצה אחת כבר עשתה צעד משמעותי לעבר הניצחון, אך למדה על בשרה שכדורגל משחקים עד לשריקה האחרונה.

אחרי 55 דקות של כדורגל ללא שערים שער שכבש נועם טורג'מן העלה את האורחים ליתרון 0:1. נווה יוסף גילתה יוזמה התקפית, לא הרפתה וקטפה את הפירות בתוספת הזמן של המשחק עם שני שערים: האחד מרגלו של הבלם מאור שמילוביץ' - דקה אחת לאחר שנכנס לשדה המשחק ושער נוסף של בן גרטובסקי, שהביאו למהפך ולניצחון 1:2 לזכות נווה יוסף.

רון זינו, מאמן נווה יוסף, אמר בתום המשחק: "שיחקנו מול יריבה איכותית ביותר. אנחנו בתקופה טובה מאוד ורצינו להמשיך להציג כדורגל חיובי גם במשחק הזה בבית שלנו. הלך קשה בהתחלה, החמצנו המון, קיבלנו שער יפהפה של היריבה והצלחנו להפוך בשלוש דקות בלבד את התוצאה. השחקנים הראו אופי ונחישות - זה מראה על קבוצה בריאה. נמשיך לעבוד קשה על מנת ללמד את הילדים לשחק מרגל לרגל ולהציג כדורגל טוב".

נווה יוסף ילדים ב (באדיבות נווה יוסף)נווה יוסף ילדים ב (באדיבות נווה יוסף)



על התהליכים אותם עוברת הקבוצה בעונה לא רציפה, בגלל השפעות המלחמה, הוסיף המאמן: "העונה התחילה בצורה לא פשוטה, לא היה קל להרים את הילדים. בנינו קבוצה חדשה עם המון שחקנים איכותיים וטובים. אני גאה בכולם על העונה הזו, יש לי צוות מעולה שכולל את עוזר המאמן אוראל קטלן ומאמן השוערים - שי עדיץ. המטרה של כולנו היא להמשיך ליהנות יחד עם הילדים בעונה הזו ולשחק חיובי ושמח".

נווה יוסף ילדים ב (באדיבות נווה יוסף)נווה יוסף ילדים ב (באדיבות נווה יוסף)
הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה