במחלקת הנוער של מ.כ נהלל יזרעאל לא מחכים ל-30 נובמבר, תאריך היעד של חזרת קבוצות הצפון לפעילות. לאחר שקבוצת נערים א' שבה ראשונה לפעילות משחקים רשמית לפני כשבוע וחצי - במשחק גביע בו ניצחה 1:4 את בני ריינה, בסופ השבוע החולף חזרו גם מספר נכבד של קבוצות מהחטיבה הצעירה למגרשים.

על תוצאה מרשימה ביותר חתומה קבוצת ילדים א', בהדרכתו של ינון יצחק, שניצחה אמש (רביעי) 2:3 את קבוצת "צו פיוס" של מכבי כפר סבא, במסגרת המחזור הראשון בליגת שרון (כבשו לזכות נהלל: יהב שריקי - צמד, אביב שושו. כבשו לזכות כפר סבא: אחמד טאהא ואיברהים ריאן).

קבוצות טרום ב' וטרום א' התארחו ביום שישי האחרון אצל הקבוצות המקבילות של מכבי הרצליה, שעל כר הדשא זכו בניצחונות - טרום א' ניצחה 2:4 ואילו קבוצת טרום ב' ניצחה 9:15, אך הניצחון הגדול באמת הושג לאחר שני המשחקים, כאשר שחקני הרצליה ביוזמת ההורים אירחו וקיבלו את ילדי והורי נהלל יזרעאל בקבלת פנים מיוחדת, שכללה כיבוד רחב ידיים, שלטי ברכה וכן קשרים שנוצרו בין ההורים והילדים.

מכבי הרצליה מארחת את ילדי והורי נהלל (מכבי הרצליה)מכבי הרצליה מארחת את ילדי והורי נהלל (מכבי הרצליה)

הורי נהלל יזרעאל והילדים התרגשו במיוחד מהמחווה והזמינו את הילדים וההורים לצפון, כשהמצב הביטחוני יירגע. בקרב נהלל היו מי שסיפרו על הקושי שבשגרת האימונים בצפון המקשה על הילדים וההורים, כאשר כולם מקווים ומייחלים לתקופה טובה יותר ורגועה.

מנהל החטיבה הצעירה של מכבי הרצליה, עמראן בדראן (אבו ריש), משתף: "ראינו מחווה יפה בין ההורים והילדים שהתרגשו מאוד. המועדון תומך ומכוון בדיוק לערכים הללו של כבוד הדדי, שמחה ואושר של הילדים זה הדבר החשוב ביותר. אני שמח וגאה להיות במועדון שמקדש את הערכים האלה, ורוצה להודות לאמנון זוהר מנהל מחלקת הנוער על עבודתו הקשה בנושא".

מכבי הרצליה מארחת את ילדי והורי נהלל (מכבי הרצליה)מכבי הרצליה מארחת את ילדי והורי נהלל (מכבי הרצליה)
הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה