במכבי נתניה החתימו לשנתיים וחצי הבאות את השוער רז צפריר, משנתון 2007, שחלק מסגל קבוצת הנוער המשחקת בליגת העל לנוער וממוקמת בצמרת הגבוהה. צפריר חתם על החוזה בנוכחותם של סשה פלדמן, מנהל מחלקת הנוער ונציגו של השחקן, אדם קידן.
בעונה החולפת, עונת 2024/25, רשם 27 הופעות במדי קבוצת נערים א' של המועדון, שסיימה במקום השני ולא קטפה את תואר האליפות לנוכח הפרש שערים פחות טוב מזה של מכבי תל אביב. רז, יחד עם חבריו, בשנתון 2007 של מכבי נתניה, בין המוכשרים בשנים האחרונות. היה בין תשעה שחקני סגל בעונה החולפת שהופיעו הכי הרבה במשחקי הקבוצה. מעבר לכך, רשם רז 2,469 דקות משחק בעונה החולפת והיה לשחקן הרביעי בסגל היהלומים שקיבל הכי הרבה דקות משחק בקבוצה בשנתון שלו.
העונה, טרם קיבל דקות משחק בקבוצת הנוער של המועדון, כשמתחרה הוא על אפודת השוער אל מול דניאל כהן, שכבר רשם 21 הופעות מתחילת 2024 (בין שלוש השחקנים שהופיעו הכי הרבה העונה ובעל כמות דקות המשחק הגבוהה ביותר העונה עד כה). צפריר, שעתידו לפניו, נמצא במועדון מאז היה בן תשע. כרטיס השחקן הראשון שלו יצא בעונת המשחקים 2018/19, כשנרשם לקבוצת ילדים ג' של היהלומים. בשנתיים האחרונות, הן בקבוצת נערים ב' והן בקבוצת נערים א' היה לשחקן דומיננטי במכבי נתניה.
בעונת 2022/23 הגיע צפריר יחד עם חבריו לקבוצה עד לגמר גביע המדינה לנערים ב', שם פגשו את מכבי יפו וניצחו 0:2 משערים של דניאל אטלן ואלון פחימה. צפריר רשם דאז משחק מלא. עד כה, מאחוריו 118 הופעות במחלקת הנוער של מכבי נתניה.