במשחק גמר גביע המדינה לנערות א’ שנערך היום (ראשון) בזיסמן לעיני כ-500 צופים, רמת השרון חגגה והביסה 42:76 את הפועל לב ירושלים בדרך לזכייה שנייה ברציפות בגביע הנחשק.

אלה קשת קלעה 14 נקודות, מאיה אלמליח הוסיפה 12 נק’ משלה, אבל המצטיינת הייתה דווקא תמר כרמי שקלעה 10 נק’, אספה 13 ריבאונדים, הוסיפה 5 אסיסטים וקינחה עם 3 חטיפות. כעת, כשיש לה כבר תואר אחד בכיס, רמת השרון תוכל להמשיך ולהתרכז במשחקי הליגה, שם היא נמצאת בחצי גמר הפלייאוף.

כבר מהפתיחה, רמה"ש הייתה עדיפה. היא ייצרה נקודות בקצב מסחרר והקשתה מאוד על היריבה שלה בהגנה. את הרבע הראשון הלבנות כבר סיימו ביתרון דו ספרתי של 11:22 ומשם הן המשיכו והגדילו את הפער גם ברבעים הבאים. המפסידה מירושלים התקשתה לייצר נקודות מול הלחץ ההגנתי של הזוכה, ולמרות שגם היא ניסתה ללחוץ חזק בהגנה היא לא הצליחה לעצור את קצב הקליעה של רמה"ש.

מיקה שרף (לילך וויס-רוזנברג)מיקה שרף (לילך וויס-רוזנברג)
שחקניות רמה"ש מחייכות (לילך וויס-רוזנברג)שחקניות רמה"ש מחייכות (לילך וויס-רוזנברג)
תמר כרמי, המצטיינת של הגמר (לילך וויס-רוזנברג)תמר כרמי, המצטיינת של הגמר (לילך וויס-רוזנברג)
שחקניות רמת השרון מניפות את הגביע (לילך וויס-רוזנברג)שחקניות רמת השרון מניפות את הגביע (לילך וויס-רוזנברג)
שחקניות רמת השרון מניפות את הגביע (לילך וויס-רוזנברג)שחקניות רמת השרון מניפות את הגביע (לילך וויס-רוזנברג)

קלעו לרמה"ש: אלה קשת 14 נקודות ו-4 חטיפות, מאיה אלמליח 12 נק’ ו-5 ריבאונדים, תמר כרמי 10 נק’, 13 ריב’, 5 אס', ו-3 חט', נעמי כהן מינץ 10 נק’ ו-7 ריב’, יערה ים 8 נק’ ו-11 ריב’, אלה חדד 6 נק’, מיקה שטיין ותמר חדד 5 נק’ כ"א, עדי גוטשטדט 4 נק’ ורוני רותם לוי 2 נק’.

קלעו לירושלים: נטע אלפרט 13 נקודות ו-5 אסיסטים, אגם ידין 12 נק’ ו-5 ריב’, ליה שפיגל 6 נק’ ו-7 ריב’, איילת בוקר, רעות לוי ומיקה כרמי 3 נק’ כ"א ועדי מנשורי 2 נק’.

עדי גוטשטדט (לילך וויס-רוזנברג)עדי גוטשטדט (לילך וויס-רוזנברג)
תמר חדד (לילך וויס-רוזנברג)תמר חדד (לילך וויס-רוזנברג)
הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה