איזה הישג ענק השיגה הפועל תל אביב אמש (שישי). האדומים זכו בתואר לראשונה מזה 32 שנה כשהניפו את גביע היורוקאפ לאחר ניצחון מול גראן קנאריה, והבטיחו את השתתפותם ביורוליג בעונה הבאה.
ג’ורג’ חינאס מנהלה המקצועי של הקבוצה, התראיין לאחר הזכייה לשליח ONE בספרד וסיפר על התחושות, התקרה של המועדון, מה שקיבל עופר ינאי והקהל שליווה את הקבוצה.
חינאס שיתף את הרגשתו: “הלוואי שהרגע הזה יישאר לעד. קשה להבין את זה עכשיו, אבל מדובר ברגע היסטורי עבורי ועבור המועדון. זו הסיבה שהגעתי להפועל תל אביב. במועדון חיכו כל כך הרבה שנים, וחיכינו לראות את החיוכים האלה על הפנים של האנשים. זה בלתי נשכח, אי אפשר להוציא את זה מהלב שלנו”.
הנפת התואר, במועדון חיכו כל כך הרבה שנים (חגי מיכאלי)האם הוא עיכל את העובדה שהקבוצה תשחק ביורוליג בעונה הבאה: “האמת שלא. ברור שהזכייה נותנת לנו את הזכות לשחק ביורוליג, אבל התואר עצמו הוא ההרגשה הכי טובה שיש כרגע”.
התקרה של המועדון: “לדעתי אין תקרה, זה תלוי בבעלים, במאמנים, בצוות. ניתן הכל כמו שעשינו העונה, אין תקרה לקבוצה הזו”.
בנוגע לעופר ינאי וחשיבותו אמר: “אני לא אוהב לומר משקיע כסף כי הוא לא מקבל אותו חזרה. הוא מוציא כסף על המועדון, והרגעים האלה הם מה שהוא מקבל חזרה, החיוך והשמחה האלה. בלעדיו לא היינו יכולים להשיג כלום”.
עופר ינאי, אלה הרגעים שהוא מקבל חזרה (חגי מיכאלי)על האוהדים הוסיף: “האוהדים תמכו בנו לכל אורך העונה והם גורמים לנו להרגיש עם שישה שחקנים על הפרקט. זה היתרון שלנו, אנחנו מודים לכל מי שטס ואני מאמין שהפכנו אותם לגאים”.