אחרי שלא שיחקה כמעט שבועיים, מכבי תל אביב החלה הערב (ראשון) את דרכה בפלייאוף ליגת ווינר סל במטרה כמובן לשמור על תואר האליפות ועשתה זאת בצורה טובה עם 0:1 על נס ציונה בסדרת רבע הגמר אחרי 73:96 מוחץ.
עודד קטש סיכם: “אפשר היה להרגיש שלא שיחקנו כמעט שבועיים, היינו חלודים בהתחלה. הורד? נשמח מאוד שיישאר, נראה לי שזו התוכנית. בלאט? השנה הזו מאתגרת עבורו כמו כולנו. מגיעים ליישורת האחרונה במצב שהדברים תלויים בנו. גאה ושמח במקום שאני נמצא בו, הנאה? לא הדבר הראשון במקצוע, יש עונות שיותר ויש שפחות. קבוצות ישראליות נוספות ביורוליג? שיהיה להן בהצלחה, טוב לכדורסל הישראלי”.
ג’יילן הורד שהצטיין אמר: “הראינו אנרגיות בשני הצדדים, אני מרגיש מצוין. החוזה? כלום לא חדש עד עכשיו, אני רוצה להישאר במכבי, אבל מה שיהיה. מועדון נהדר, אוהדים טובים ועיר שאני אוהב, נראה מה יהיה בהמשך”.