מכבי תל אביב תתארח, כן כן, תתארח הערב (ראשון) בהיכל מנורה מבטחים אצל הפועל תל אביב לדרבי הגדול השני של ליגת ווינר סל לעונת 2024/25. לקראת המשחק הענק, עודד קטש וג’ון דיברתולומאו דיברו.
מאמן הצהובים שיתף: “יהיה מוזר לשחק משחק ביד אליהו שהוא כביכול בחוץ, מעניין לראות איך זה ירגיש. מעבר לכך, חזרנו מניצחון באמת יפה, אפילו מעבר לזה, על פנרבחצ’ה בסגל יחסית חסר. גם מחר אנחנו לא במצב הבריאותי האופטימלי, נראה איך השחקנים שלא שיחקו יכנסו לעניינים”.
“אנחנו זוכרים את שני המשחקים נגד הפועל ת”א, לא קל, הם קבוצה מאוד טובה, צריכים גם לראות אילו שחקנים זרים הם יבחרו להלביש ומחר יהיו ההכנות האחרונות שלנו”.
שחקני מכבי תל אביב (רועי כפיר)“מקווה כמו לפני שני המשחקים הקדומים נגדם – הכי חשוב שיעבור בשלום ובספורטיביות ולזכור שאנחנו עדיין מחכים לכל החטופים שלנו ולקחת דברים בפרופורציות”.
קפטן מכבי ת”א הוסיף: “ברור שזה יהיה אתגר, הפועל קבוצה חזקה מאוד השנה. להיות קבוצת החוץ במנורה ירגיש שונה ומוזר בהתחלה, אבל זה רק אחד מהמכשולים שנצטרך להתגבר עליו מחר”.
איטודיס: אף פעם לא תרצתי הפסד בגלל שיפוט