ג’ייקובן בראון בדרך להפועל תל אביב מהפועל עפולה, לאחר שהעסקה בין הקבוצות נסגרה. האדומים ישלמו לצפוניים 30,000 דולר פיצוי, כשבנוסף השחקן יוותר על משכורת עתידית בגובה 15,000 דולר. אף הודיע למועדון מהעמק שהוא מעוניין לחזור לאדומים ולא יופיע גם אם לא ישוחרר, כשאמר: "גם אם לא תשחררו אותי - לא אשחק".

הוצאת העסקה בין עפולה להפועל ת"א לפועל מותנת בקבלת שחרור בין-לאומי מטורקיה עד מחר בבוקר לכל המאוחר של הרכז בן שונגו (1.88, 27), מקבוצת הבת של פנרבחצ'ה, פנרבחצ'ה II, המשחקת בליגת המשנה.

שונגו, שסיכם תנאיו במועדון של המאמן אריאל בית הלחמי, בוגר מכללת וורמונט משנת 2022, שיחק בעברו בלודוויגסבורג מהבונדסליגה, עונה וחצי בליגה השנייה בגרמניה, ואשתקד זכה באליפות לטביה עם קאלב, כשהוא מספק ממוצעים של 13.7 נקודות, 3.9 ריבאונדים ו-3.2 אסיסטים, וקולע ב-60% מחוץ לקשת לצד 91% מקו העונשין.

בן שונגו (רויטרס)בן שונגו (רויטרס)

בקבוצת הבת של מועדון הפאר ביורוליג, שונגו רשם מספרים מרשימים של 16.6 נקודות, 4.8 כדורים חוזרים לצד 5.7 אסיסטים ב-31 הופעות, ויצטרך להיכנס במהירות לעניינים לפני פתיחת משחקי הבית התחתון ביום ראשון מול הפועל חיפה.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה