הפועל אילת קיבלה את הבשורה ממנה חששה. הפורוורד בן קרטר, שעבר בדיקת MRI סובל מקרע ברצועה הצולבת וסיים את העונה. בשל כך, המועדון מהדרום החתים היום (חמישי) את הפורוורד האמריקאי, כריסטיאן דוליטל (23, 2.01) כמחליפו.
“אילת תלווה את בן לאורך כל תקופת החלמתו ותעניק לשחקן את מיטב התנאים להחלמה ושיקום מהיר ויעיל”, נמסר מהמועדון הדרומי, שם נקבע כי רועי הובר ימונה לקפטן במקום הפורוורד הפצוע.
רועי הובר (רז גליל)בנוגע לדוליטל, מדובר בבוגר מכללת אוקלוהומה, שהעמיד בעונתו האחרונה במכללות ממוצעים של 15.8 נקודות ו-8.9 ריבאונדים למשחק ואף נבחר לאחד מ-14 השחקנים הטובים בליגת המכללות בשנה שעברה.
בעונתו הראשונה והמקצוענית מחוץ לגבולות ארצות הברית שיחק דוליטל במדי באלוסנטו הפורטוריקנית ומשם המשיך לבאיאמון, אף היא מהליגה הפורטוריקנית. דוליטל צפוי להצטרף לאימוני הקבוצה מיד בתום משחקי הליגה בפאורטו ריקו.
בנות רמה"ש מנצחות 54:66 את רבין כפ"ס