קווין דה בריינה לא ימשיך לעונה נוספת במנצ’סטר סיטי, את זה אנחנו כבר יודעים, אך מה יהיה היעד הבא שלו – זו שאלה שעליה טרם יש תשובה. בתוך הדיווחים על מעבר אפשרי ל-MLS בארצות הברית או הגעה לערב הסעודית, דווקא האופציה של נאפולי היא זו שבלטה.
ברחבי אירופה טענו במהלך השבוע האחרון על כך שהשחקן מעוניין להצטרף לאזורי, שם גם משחק חברו לנבחרת רומלו לוקאקו. קשר אלופת אנגליה היוצאת נותן משקל רב לדעה של משפחתו בנושא, בעוד הכתב ג’אנלוקה די מרציו שיתף שהבלגי כבר התייעץ איתם לגבי האפשרות להצטרף לסרייה א’.
עכשיו, דיווח נוסף בבלגיה מחזק עוד יותר את העובדה שהעניינים נהפכים רציניים יותר – כאשר אשתו של דה בריינה, מיקלה לקרואה, נצפתה מסתובבת ברחבי נאפולי. על פי ההערכות, בת ה-31 שנשואה לקווין מ-2017, חיפשה בית מתאים בו יהיו יכולים לגור בדרום איטליה.
קווין דה בריינה ואשתו (רויטרס)גם באנגליה נתנו תוקף לדברים ואף הוסיפו כי לשניים זיקה מיוחדת למקום, כי למעשה הם התחתנו באזור, בעוד הטקס שערכו התקיים בסורנטו שנמצאת בקרבה למפרץ של נאפולי. המועדון מארץ המגף לא עומד מנגד כמובן, כשב’דיילי מייל’ מספרים על כך שנאפולי למעשה תשתמש בקשרים הטובים של דה בריינה עם לוקאקו כדי לשכנע את הראשון לחתום בשורותיה.