את מה שריאל מדריד עושה בליגת האלופות אי אפשר להסביר. הבלאנקוס שוב סיפקו ניצחון דרמטי וביצעו מהפך נגד מנצ׳סטר סיטי באיתיחאד עם 2:3 בתוספת הזמן, שהעניק יתרון לקראת הגומלין בשלב הפלייאוף.

לאחר המשחק, מאמן ריאל מדריד, קרלו אנצ׳לוטי אמר: “ניצחנו בצדק. זה הגיע לנו. צריך לזכור שזה יתרון קטן ויש עוד גומלין. מנצ׳סטר סיטי קבוצה מצוינת ויש לנו עוד עבודה כדי לעלות שלב. זאת הדרך שלנו, ומבחינתי העונה התחילה עכשיו”.

על רביעיית ההגנה שלו אמר: ״הם היו אדירים. אין לי מילים. הם אף פעם לא שיחקו יחד ועשו עבודה מדהימה. אגיד לכם יותר מזה, הם אף פעם אפילו לא התאמנו יחד כרביעיית הגנה. עשו עבודה אדירה. אני חושב שרודיגר ואלאבה יחזרו בגומלין, אנחנו צריכים אותם. הרביעייה ההתקפית יכולה הייתה להיות מדויקת יותר״.

אנצאנצ'לוטי והולאנד (רויטרס)

על אוהדי האנגלים, שהניפו שלט נגד ויניסיוס שזעם על כך שרודרי זכה בכדור הזהב בעונה החולפת, אמר המאמן: ״אני לא יודע אם הוא ראה את זה. אם כן, זה רק נתן לו דרייב ומוטיבציה. הוא היה מסוכן מאוד. זה רק יתרון קטן וצריך להתכונן היטב לגומלין כי סיטי הייתה טובה, אבל זו התוצאה שהגיעה לנו".

בלינגהאם וברהים דיאס חוגגים (רויטרס)בלינגהאם וברהים דיאס חוגגים (רויטרס)
הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה