זהות המאמן של ריאל מדריד בעונה הבאה עדיין לא ברורה. למרות שחוזהו מסתיים בקיץ 2026, לא בטוח שיהיה זה קרלו אנצ’לוטי, שכן אם העונה הנוכחית תסתיים ללא זכייה בתואר משמעותי, לא מן הנמנע שהאיטלקי יפנה את מקומו לבא בתור, כשמי שמסתמן כמועמד המוביל הוא אקס המועדון ומאמנה של באייר לברקוזן, צ’אבי אלונסו.
ע”פ דיווחים שמתפרסמים היום (שישי) בתקשורת הספרדית, אנצ’לוטי מודע לשיחות שריאל מדריד כבר קיימה העונה עם נציגיו של צ’אבי אלונסו. ע”פ דיווח של מריו קרטחנה, כתב ה’אתלטיק’, גורמים בכירים בהנהלת ריאל מאמינים שסגנון הכדורגל המודרני של אלונסו יוכל להביא את ריאל מדריד למימוש הפוטנציאל של הסגל ולרענן את הקבוצה.

צ'אבי אלונסו (רויטרס)בינתיים, על רקע כל אלה, עתידו של אנצ’לוטי עדיין לא ברור. החוזה שלו, שמסתיים כאמור בקיץ הבא, מאפשר לו להישאר בריאל מדריד בתפקיד מקצועי אחר, לאו דווקא כמאמן, כאשר ע”פ אותו דיווח שהתפרסם היום, בריאל מדריד לא פוסלים את האפשרות שהאיטלקי, שזוכה להערכה רבה מפלורנטינו פרס, ימשיך בתפקיד מקצועי אחר.
אנצ’לוטי יצטרך לקבל החלטה. כאמור, אם העונה הזאת תסתיים ללא תואר משמעותי, ריאל מדריד צפויה למנות מאמן חדש. על רקע זאת, עוד מפרסמים בספרד כי בנבחרת ברזיל עשויים לחזור לאופציה של אנצ’לוטי, כאשר במידה שרונאלדו הברזילאי ימונה לנשיא ההתאחדות המקומית, הוא צפוי לדחוף למינויו של מאמן ריאל, שכבר הוזכר בעבר כמועמד אך בחר להאריך את חוזהו בריאל מדריד.
לאמין מככב עם מהלך המחזור