בפעם הבאה שריאל מדריד תעלה על הדשא, היריבה תהיה ברצלונה בגמר גביע המלך בשבת. אמש (רביעי) הבלאנקוס החזירו את הפער מהיריבה המושבעת לארבע נקודות בפסגת הליגה הספרדית עם ניצחון 0:1 על חטאפה משער של ארדה גולר במשחק שבו אדוארדו קמאבינגה נפצע. “ארדה פותר את זה...ולגמר", נכתב ב’מארקה, “ריאל סבלה, אבל ניצחה בחטאפה". ב’אס’ כתבו: “לא מוותרת. ריאל שיחקה עם הרבה מחליפים והמשיכה בלחץ על בארסה".
קרלו אנצ’לוטי זעם על אנדריק שניסה להקפיץ את הכדור מעל שחקן יריב ומיד החליף אותו בג’וד בלינגהאם בדקה ה-64. המאמן אמר על כך: “הוא לא יכול לעשות את הדברים האלה, הוא צעיר והוא צריך ללמוד, אבל הדברים האלה לא קורים בכדורגל. זה לא תיאטרון".
אנצ’לוטי דיבר גם על פציעתו של קמאבינגה: “יש לו בעיה ברגל וזה יהיה לו קשה להחלים עד לשבת. מי האלטרנטיבה לצד שמאל? פראן גארסיה". המאמן הוסיף: “ארדה גולר שיחק עם איכות והיה טוב מאוד, עתידו פה יהיה כקשר מרכזי יותר מאשר בהתקפה. אני לא מאוכזב מהמחצית השנייה כי לקחנו שלוש נקודות, שיחקנו טוב מאוד במחצית הראשונה וסבלנו בשנייה. זה נכון שאנחנו צריכים להיות יותר אפקטיביים".
אנדריק מול חטאפה (רויטרס)אנצ’לוטי נשאל גם עם בארסה פייבוריטית בגמר הגביע ואמר: “גמר זה גמר, הכל יכול לקרות". העיתונאים גם שאלו את האיטלקי האם הוא חושש לפתוח עם רודריגו בקלאסיקו, והוא השיב: “יש לי ביטחון מלא ברודריגו".
דני סבאיוס עבר חוויה לא נעימה כשנכנס בדקה ה-73 במקום ויניסיוס ושמע מאוהדי חטאפה קריאות: “סבאיוס, תמות". אורליאן טשואמני היה הראשון ששמע את זה והתריע בפני השופט חוסה מריה סאנצ’ס מרטינס, שחשב בכלל שהקריאות מכוונות לראול אסנסיו וניגש אליו, אבל הבלם הבהיר לו שהן לעבר הקשר. השופט מיד נהג לפי הפרוטוקול, ניגש למאמנים והבהיר שבפעם הבאה השחקנים עשויים להישלח לחדר ההלבשה, הקהל הוזהר בגריזה והסיפור לא חזר על עצמו.
אז ממה נבעו הקריאות לעבר סבאיוס? ב-2016 כששיחק בבטיס, היא אירחה את חטאפה למשחק שהסתיים במהומה גדולה בין שתי הקבוצות, במהלכה אמר סבאיוס לחואן קאלה: “נראה אם תירקבו בליגה השנייה ותעלמו", כך על פי דיווח.
לא מוותרת: 0:1 לריאל מדריד נגד חטאפה