חוסר היציבות של אינטר מיאמי במשחקים האחרונים ממשיך. אחרי שלא הצליחו לחבר שני ניצחונות ומעלה מסוף חודש מרץ, קבוצת הכוכבים של דייויד בקהאם המשיכה ברכבת ההרים שלה גם הלילה (בין חמישי לשישי), עם הפסד 2:0 לוונקובר וויטקאפס במסגרת חצי גמר ליגת האלופות של צפון ומרכז אמריקה.

הפתיחה הייתה של המארחת מוונקובר, שבמשך כמעט חצי שעה לא נתנה לליאו מסי ולואיס סוארס להגיע למצב ממשי בהתקפה, ובדקה ה-24 אף הצליחה לעלות ליתרון משער של בריאן ווייט. עד לסיום המשחק, הקבוצה מדרום קנדה הצליחה להכפיל את ההובלה עם שער של סבסטיאן ברהלטר.

הפרעוש וקבוצתו ייאלצו לנצח את משחק הגומלין בביתם בהפרש של שלושה שערים אם הם רוצים לשמור על סיכוי להגיע לגמר המפעל, כשבצד השני אמורה לחכות אחת מבין קרוס אסול או טולוקה המקסיקניות, שסיימו ב-1:1 את המפגש הראשון.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה