4 מחזורים לסיום הפלייאוף התחתון ובהפועל חיפה יכולים להיות מודאגים, כשסכנת ירידה בהחלט על הפרק. אם עד לפני שני משחקים הקבוצה הייתה רחוקה 5 נקודות מהקו האדום, הרי ששתי תוצאות התיקו האחרונות, בנתניה ואתמול מול טבריה, החריפו עוד יותר המצוקה והקבוצה של יואב כץ נמצאת היום מרחק שלוש נקודות בלבד מהמקום המוביל לירידת ליגה.
דווקא אתמול כאשר היה נדמה שהקבוצה חוזרת לעצמה ומגלה יכולת טובה לאורך המשחק, הגיע שער שוויון משום מקום, ששלח את חניכיו של חיים סילבס מתוסכלים לחדר ההלבשה. המאמן, שעד כה זכה לניצחון אחד בלבד מהרגע שנכנס לתפקידו, שמע את הקהל קורא לעברו להתפטר.
אוהדי הפועל חיפה (עמרי שטיין)“מאמן הוא גם אחראי והוא הכתובת. עשינו כל מה שצריך כדי להיראות טוב”, אמר. “זה משחק שהיה צריך להסתיים בשניים שלושה שערים לטובתנו. הגענו למצבים טובים וכאשר אתה הולך למשחק שברירי, בסוף אתה יכול לקבל גול מכלום. היינו צריכים להיות מספיק אחראים כדי לסיים בחלק הקדמי את המשחק ולא עשינו זאת. לצערי קיבלנו גול מכלום".
”אני שלם עם החילופים, היינו צריכים לצלוח את הדקות”
על הביקורות בנוגע לחילופים שביצע לקראת הסיום, כאשר הכניס את לירן סרדל וג'ורג' דיבה שהם שחקנים יותר בעלי אופי הגנתי, אמר: "אני שלם עם החילופים. רוטמן כבר היה עייף בדקה ה-86, הכנסתי שחקן מנוסה ובעמדה שלו. צריך היה לתת עבודה ולא לספוג, היינו צריכים לצלוח את הדקות ולא עשינו זאת. יש הרבה לקחת מהמשחק הזה, היינו צריכים ‘להרוג’ אותו ולא עשינו זאת. ברור שאני מודאג. התרשלנו בהתקפה וחבל".
לירן רוטמן חוגג (עמרי שטיין)למרות התוצאה המאכזבת הבעלים יואב כץ החמיא לשחקנים: "זה היה אחד המשחקים הכי טובים שלנו. הגענו להמון מצבי כיבוש ולא ניצלנו זאת. הייתה רמת מחויבות גדולה של כל השחקנים וחבל שלא ניצחנו. הפנים לק"ש". אחד השחקנים שרואה את עצמו מאוכזב בפעם המי יודע כמה הוא רותם חטואל, שלא זוכה לקרדיט כפי שהוא מצפה ולא שותף אתמול.