הפועל ירושלים ממשיכה בהכנות לקראת עונת 2026/27 וצפויה לצרף את החלוץ סאני אבדולסאלם, שיהיה אחד השחקנים הזרים של הקבוצה בעונה הקרובה.
אבדולסאלם מגיע לאחר עונה מוצלחת במדי הפועל ניר רמת השרון, במהלכה כבש 10 שערים והציג יכולת שהכניסה אותו לרשימות של מספר קבוצות. בהפועל ירושלים מאמינים כי הוא יכול להוסיף מהירות, כוח ואיום על השער לחלק הקדמי של הקבוצה.
במקביל, במועדון משלימים את תוכנית העבודה לקיץ. הקבוצה של ליאור זדה תחזור לאימונים ב-1 ביולי ותפתח באופן רשמי את ההכנות לעונה החדשה, לאחר שבקיץ הקרוב צפויים לא מעט שינויים בסגל.
שחקני הפועל ירושלים (אורן בן חקון)מחנה אימונים בפולין
מחנה האימונים של הפועל ירושלים יתקיים בפולין בין 14 ל-22 ביולי, שם צפויה הקבוצה לקיים מספר משחקי הכנה ולהמשיך בגיבוש הסגל לקראת פתיחת העונה.
למרות ההחלטות המקצועיות שכבר התקבלו לגבי חלק מהשחקנים, כל הזרים שחתומים כיום במועדון קיבלו זימון לפתיחת האימונים. בין היתר מדובר גם בדויד דומג'וני וברואל סוטיריו, שהוזמנו להתייצב עם יתר השחקנים בתחילת ההכנות. עם זאת, בהפועל ירושלים עדיין ממשיכים לעבוד על בניית הסגל וצפויים לקבל החלטות נוספות במהלך הקיץ בנוגע למצבת הזרים לקראת העונה החדשה.
במועדון מקווים כי לאחר עונה מורכבת שהסתיימה בהישארות בליגה, הקיץ הנוכחי יאפשר לליאור זדה ולצוות המקצועי לבנות קבוצה מאוזנת ותחרותית יותר, שתוכל להימנע ממאבקי התחתית ולכוון גבוה יותר בעונה הקרובה.