הפועל ירושלים עברה עונה לא פשוטה בכלל, אבל בסופו של דבר הקבוצה נשארה בליגה וההכנות לעונה נוספת בליגת העל החלו. אמנם זה לווה בעזיבה של זיו אריה אחרי כל כך הרבה שנים, ועדיין הפנים כעת והמושכות בידיים של ליאור זדה. בכל מקרה, בינתיים במועדון הודיעו שאורי אלון ממשיך כספונסר הראשי של המועדון.
אלון ממשיך כספונסר ראשי לעונה שישית
בהודעה רשמית נכתב: “אנו שמחים לבשר כי אורי אלון ישמש כספונסר הראשי שלנו בעונת 2026/27, וזאת כבר עונה 6 ברציפות. השותפות ארוכת השנים מהווה עוגן יציב עבור המועדון, ומבטאת מחויבות עמוקה לדרך, לאוהדים ולערכים עליהם נבנתה הפועל ירושלים כקבוצת אוהדים. אנו מודים לאורי על האמון המתמשך והתמיכה הנאמנה, ומצפים להמשך דרך משותפת ומוצלחת”.
“בשלב הזה אני סבור שנכון לקבוצה להמשיך כקבוצת אוהדים”
אלון מסר לאוהדים: “אני גאה להמשיך ולהיות הספונסר הראשי של המועדון זו השנה השישית. אני שומע את הקולות הרבים בקרב הקהל שמבקשים שינוי במבנה הניהול של הקבוצה הבוגרת ומעריך את הרצון של המועדון ללכת בדרך כזו יחד איתי, אך בשלב זה אני סבור שהדבר הנכון עבור הקבוצה הוא להמשיך בדרכה כקבוצת אוהדים”.
אורי אלון חוגג עם שחקני הפועל ירושלים (אורן בן חקון)עוד מאלון: “מתוך פרספקטיבה רחבה, ההצלחה של המועדון היא גדולה, מקצועית תמיד יהיו עונות טובות יותר ופחות, אך אני עוקב מקרוב אחר התנהלות הקבוצה ומאמין שכלל בעלי התפקידים והוועד עושים את עבודתם בנאמנות ובמסירות. לכן החלטתי להמשיך כספונסר הראשי, מתוך אמון בניהול הקיים ובצמיחה הטבעית של המועדון. יאללה הפועל”.