אחרי שעצרה את הסחף עם ניצחון 1:2 על הפועל פ”ת, מכבי חיפה תנסה להפתיע הערב (רביעי, 20:00) את הפועל ב”ש. הירוקים כבר עמוק במחשבות על העונה הבאה עם דגש גדול עוד יותר לשחקנים הצעירים, אבל בינתיים הם רוצים לסיים את הפלייאוף העליון בצורה טובה בשארית העונה. פרשן רדיו חיפה, איציק אהרונוביץ, דיבר על כך בתוכנית “שיחת היום” ב-ONE.

כמה אתה עצוב שסק לא ימשיך? ניהלת נגדו קמפיין.
”אני מאחל לו רק טוב, אבל במכבי חיפה אתה צריך להיות אחראי. הוא היה משחק ברוב המשחק טוב, אבל היה טועה. אני צורח כבר עונה וחצי לגביו, מהתקופה שהקבוצה שיחקה נגד פיורנטינה שהוא רב מכות עם שימיץ’.

כשהוא חזר להרכב בעונה ההיא שוב פעם נפתח פער ממכבי ת”א. יש בו דברים טובים, אבל הוא כבר ממזמן לא הבלם שהגיע לפה. אל תשכחו שהוא הגיע כבלם שני לדילן בטובינסיקה. הבעיה שלו היא שהוא לא אחראי. צר לי שאני כל הזמן קדחתי להם בראש, גם עכשיו לליאור וברק, אלה אנשי המקצוע שעובדים במכבי חיפה? כאלה שלא מבינים מה יש להם?”.

אבל הוא כן נתן עונות טובות, היה מהטובים בליגה.
”הוא לא אחראי”.

עבדולאי סק (עמרי שטיין)עבדולאי סק (עמרי שטיין)

“טעות לא לתת לרטנר הרכב, גם אם הוא איבד ביטחון”

מה אתה רואה באגבה?
”לא לתת לרטנר לשחק בהרכב, גם אם הוא איבד ביטחון, זו טעות. הוא קשר העתיד של מכבי חיפה, אז לתת לאגבה לשחק... הוא ציון 6 אולי. הקשר האחורי זה הדבר הכי חשוב היום לקבוצת הכדורגל, אגבה לא טיפוס כזה. הוא שחקן טוב אבל לא למכבי חיפה. אני אמרתי לרפאלוב שאם הוא משאיר כאן את סק – כבר נכשלת”.

נבות רטנר (עמרי שטיין)נבות רטנר (עמרי שטיין)

אגב מה עם עלי מוחמד?
”זו גם שטות, הוא לא יכול להיות בסגל? מה קרה? דרך אגב סדריק דון, ייאמר לזכותו, שכשהוא שיחק כנף שמאל זה היה המשחק הכי טוב שלו. אף אחד גם לא סופר את קני סייף, שכשהוא משחק הוא מצוין”.

מה עם איתי מרדכי?
”ראיינתי אותו כבר, הוא רוצה להישאר בנוער ולא בבוגרים. אבל אם היה מגיע מנהל מקצועי כמו אברהם גרנט ואיתי כמאמן זה היה משהו אחר”.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה