עירוני טבריה רשמה הערב (ראשון) את אחד הניצחונות הגדולים בתולדותיה, שעשוי להיות שווה עונה נוספת בליגת העל. למרות הגיבנת של שמונה הנקודות שהופחתו ממאזנה, החבורה של אלירן חודדה פתחה פער של חמש נקודות מהקו האדום כשנותרו שני מחזורים בלבד לסיום העונה, והיא תגיע למפגש מול בני ריינה באמצע השבוע במומנטום שיא אחרי 3:4 מטורף על מכבי נתניה.
הפתיחה האירה פנים למארחת, שאחרי דקות טובות עלתה ליתרון בדקה ה-18 משער עצמי מוזר של איתי בן שבת. היתרון החזיק מעמד שלוש דקות בלבד, עד שבאסם זערורה איזן בביצוע יפה וכבש שער נהדר. עד להפסקה טבריה המשיכה ללחוץ ולחפש את היתרון השני, אך לא הצליחה למצוא את הרשת.
המחצית השנייה נפתחה בסימן שליטה מוחלטת של היהלומים. חניכיו של רוני לוי השלימו מהפך בזכות שער נהדר של מאור לוי (51), ובדקה ה-66 נראה היה שהסיפור גמור כשמתאוס דאבו ניצל טעות קשה של השוער עידו שרון כדי לקבוע 1:3 לנתניה.
אבל אז החל המופע של גיא חדידה. הקשר לא אמר נואש, צימק ל-3:2 בדקה ה-68 והפיח תקווה בטבריה. כשנדמה היה שהזמן אוזל, הגיעה תוספת זמן מהסרטים. חדידה השווה בדקה ה-90, ובדקה ה-97 השלים שלושער אדיר ומהפך שנראה היה בלתי אפשרי דקות ספורות קודם לכן. 3:4 מטורף לעירוני טבריה בסיום.
טבריה עשתה צעד משמעותי אל ההישארות כשכאמור פתחה פער של חמש נקודות מהקו האדום, כשבקופה נשארו שש נקודות. מנגד, נתניה כבר הבטיחה את המקום השביעי וראשות הפלייאוף, אף יכולה לצאת מאוכזבת ועם המון מחשבות לקראת שינויים בעונה הבאה.
מחצית ראשונה:
דקה 1 – השופט יוני קלז הוציא את המשחק לדרך!
דקה 10 – עשר דקות חלפו מהפתיחה, שתי הקבוצות התקשו ולא הגיעו למצבים.
וילאן סיפריאן בפעולה (חג'אג' רחאל)דקה 15 – הוואר בדק נגיעת יד ברחבה של נתניה, אך החליט לא להתערב.
דקה 18, שער! טבריה עלתה ל-0:1: הגבהה חדה נכנסה לרחבה, קונאטה ניסה להרחיק, אך העיף את הכדור לשערו הוא, אנטמן הגיב טוב, בן שבת ניסה להרחיק את הריבאונד, אך בעט לשערו הוא והפעם לרשת. שער מוזר שכולו צמד הבלמים של נתניה.
שחקני עירוני טבריה חוגגים (חג'אג' רחאל)
שחקני עירוני טבריה חוגגים (חג'אג' רחאל)
איתי בן שבת מאוכזב (חג'אג' רחאל)דקה 21, שער! מכבי נתניה איזנה ל-1:1: מאור לוי הכניס כדור עומק נהדר אל טבארש, שדהר באגף, הוציא רוחב לזערורה, הקשר ביצע הטעיה יפה ושלח פצצה לפינה ולרשת.
באסם זערורה מאושר (חג'אג' רחאל)
שחקני מכבי נתניה חוגגים (חג'אג' רחאל)דקה 30 – וילאן סיפריאן נפצע ולא יכול היה להמשיך, עמרי שמיר נכנס במקומו.
דקה 34 – גוטליב חדר לרחבה במבצע אישי נהדר, היתל בהגנת נתניה, אך לא הצליח לבעוט והכדור נבלם בזמן.
גיא חדידה (חג'אג' רחאל)דקה 36 – בלילתי הגביה נהדר לרחבה, בילנקי זינק ונגח בעוצמה, אך רק לרשת החיצונית.
דקה 40 – כדור קרן הורחק, קלטינס בעט באקרובטיות מסף הרחבה מהאוויר, כדור אדיר שנעצר רק במשקוף.
סטניסלב בילנקי בפעולה (חג'אג' רחאל)מחצית שנייה:
דקה 48 – יונתן טפר ספג כרטיס צהוב.
דקה 51, שער! מכבי נתניה הפכה ל-1:2: זערורה שלח עומק יפה לטבארש, הקיצוני הגביה לרחבה, מאור לוי עצר בחזה ובעט מהאוויר לפינה ולרשת.
מאור לוי ועוז בילו רוקדים בשמחה (חג'אג' רחאל)
שחקני מכבי נתניה מאושרים (חג'אג' רחאל)
שחקני טבריה מאוכזבים (חג'אג' רחאל)דקה 53 – כמעט השלישי של נתניה. זערורה עם עוד כדור נפלא לטבארש, שמסף הרחבה שלח בעיטה חדה שפספסה רק במעט את המסגרת.
דקה 54 – התקפה יפה של טבריה הסתיימה בכדור רוחב לרחבה, מייקל בעט בנגיעה מזווית קשה ופספס את המסגרת.
בני פלדמן (חג'אג' רחאל)דקה 55 – חילוף כפול בטבריה. יונתן טפר ומייקל יצאו, חביבאללה ואוסמן נכנסו.
אלירן חודדה (חג'אג' רחאל)דקה 56 – באסם זערורה ספג כרטיס צהוב.
דקה 62 – חילוף כפול בנתניה. מאור לוי וליאם כהן יצאו, עוז בילו ומקסים פלקושצ׳נקו נכנסו.
רוני לוי (חג'אג' רחאל)דקה 63 – עומר יצחק נכנס במקום דוד קלטינס, איתמר שבירו נכנס על חשבון פיראס אבו עקל.
דקה 66, שער! מכבי נתניה עלתה ל-1:3: עידו שרון לא הצליח להשתלט על מסירת חוץ פשוטה, דאבו זיהה זאת ורץ במהירות כדי לחטוף את הכדור ולבעוט מקרוב לרשת.
מתאוס דאבו מאושר (חג'אג' רחאל)
מתאוס דאבו מאושר (חג'אג' רחאל)
עידו שרון (חג'אג' רחאל)דקה 67, שער! טבריה צימקה ל-3:2: בלילתי הגביה כדור חד לרחבה, גיא חדידה זינק נהדר ושלח עם הראש כדור לפינה הרחוקה ולרשת.
שחקני טבריה ממהרים לחדש את המשחק (חג'אג' רחאל)דקה 76 – סטניסלב בילנקי סובב כדור מזווית אלכסונית, אך פספס את המסגרת.
דקה 83 – בקארי קונאטה ספג כרטיס צהוב.
דקה 85 – עידן ברנס נכנס על חשבון ניב גוטליב.
גיא חדידה (חג'אג' רחאל)דקה 87 – חילוף כפול בנתניה. דיומנדה ולי און מזרחי נכנסו במקום טבארש וזערורה.
דקה 90, שער! טבריה חזרה ל-3:3: עידן ברנס הגביה כדור חד לרחבה, חדידה עלה מעל כולם ונגח חזק לפינה, אנטמן הדף לשערו הוא ונכנע.
גיא חדידה ואיתמר שבירו (חג'אג' רחאל)דקה 90+1 – בילו בפעולה יפה בעט כדור שטוח מסף הרחבה, שחלף ממש ליד הקורה.
דקה 90+5, נתניה נשארה בעשרה שחקנים: קונאטה הכשיל את בילנקי על סף הרחבה וספג צהוב שני ואדום.
בקארי קונאטה מאוכזב (חג'אג' רחאל)דקה 90+7, שער!!! עירוני טבריה עלתה ל-3:4: בלילתי הוציא כדור חופשי נהדר בתרגיל שהשאיר את חדידה לבד ברחבה, הקשר בעט בנגיעה לרשת והשלים שלושער גדול שקירב את טבריה להישארות.
שחקני טבריה בטירוף (חג'אג' רחאל)
שחקני טבריה בטירוף (חג'אג' רחאל)
שחקני טבריה בטירוף (חג'אג' רחאל)