משחק העונה עבור הפועל חיפה ומ.ס אשדוד. שתי הקבוצות שמסובכות בתחתית ונמצאות במומנטום שלילי תפגשנה היום (ראשון, 20:00) ומשחקות על שלוש נקודות קריטיות מבחינתן בסמי עופר, כשהקבוצה מהכרמל רק שתי נקודות מעל יריבתה שמתחת לקו האדום.
הרכב הפועל חיפה: יואב גראפי, דור מלול, איוון קריצ’אק, דריו ז’ופאריץ’, סנה, רוי נאווי, נאור סבג, סנדרו אלטונאשווילי, איתי בוגנים, לירן רוטמן ואלון תורג’מן.
הרכב מ.ס אשדוד: קרול נימצ’צסקי, אבישי כהן, טימותי אוואני, איברהים דיאקיטה, אריאל מנדי, כרים קימבידי, ויקטור אוצ’אי, שלו הרוש, אורי עזו, נהוראי דבוש ויוג’ין אנסה.
הפועל חיפה נמצאת בתקופה לא טובה ולא השיגה ניצחון בפלייאוף, דבר שסיבך אותה מאוד בתחתית, כשבמאזנה 27 נקודות בלבד, 2 יותר מהפועל ירושלים ומ.ס אשדוד המסובכות, וכמו עירוני טבריה שבמקום העשירי. במשחק הקודם נכנעה המארחת 2:0 לעירוני קריית שמונה.
מהצד השני של המתרס, הקבוצה מעיר הנמל גם היא לא השכילה לנצח בתקופה האחרונה ובמחזור הקודם ספגה 3:0 מעירוני טבריה, שהוריד אותה מתחת לקו האדום. במועדון יודעים שאם לא תהיה התעוררות מהירה, הם עלולים למצוא את עצמם בלאומית.
בשני המשחקים שנערכו העונה בין הקבוצות הייתה זו אשדוד שניצחה, כשלמעשה כמעט חצי מסך כל הניצחונות שלה בליגה (5) הושגו מול הפועל חיפה. בסמי עופר זה נגמר ב-0:2 ובאצטדיון י”א 1:4. הניצחון האחרון של הפועל חיפה על יריבתה היה בינואר 2025, 1:2 בסמי עופר.