המחזור השמיני בליגת העל לנשים נפתח הערב (חמישי) כשהמוליכה, מ.ס קריית גת ומכבי כשרונות חדרה נפרדו בתיקו 2:2, מ.כ רמת השרון הפסידה בביתה 2:0 למכבי אס”א תל אביב, ומכבי חולון ניצחה בחוץ את מכבי פנתרות אשדוד 1:3. המחזור יושלם ביום ראשון כשהפועל רעננה תארח את הפועל קטמון ירושלים.

מ.ס קריית גת – מכבי כשרונות חדרה 2:2

מוליכת הטבלה אירחה את הקבוצה מהמקום השישי, כבר בדקה ה-23 אופל סופר העלתה את המארחת ליתרון, שהחזיק רק 11 דקות עד שמאיה קבררה השוותה את התוצאה (34’). בדקה ה-81 האורחת כבר הרגישה את הניצחון השלישי שלה העונה כשלייסלה סנטוס קרוז כבשה, אבל 2 דקות לאחר מכן דניאלה הלאנה קבעה את תוצאת המשחק.

מ.כ רמת השרון – מכבי אס”א ת”א 2:0

התל אביביות המשיכו בכושר הנהדר שלהן עם חמישה משחקים ללא הפסד. ויקטוריה ציקון פתחה כבר בדקה החמישית, ויקטוריה ציקון קבעה את תוצאת המשחק בדקה ה-23.

שחקניות מכבי אסא תל אביב חוגגות (שחר גרוס)שחקניות מכבי אסא תל אביב חוגגות (שחר גרוס)

מכבי פנתרות אשדוד – מכבי חולון 3:1

הקבוצה מתחתית הטבלה ממשיכה להפסיד, הפעם בביתה לחולון. מיטל שרעבי (22’), רוני לוי (60’) ואליסיה אליזבת’ פאליסטר (95’) כבשו לאורחת, סברינה קריסטי ברטון (90’) הצליחה רק לצמק.

 

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה